Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Περιβάλλον

Καιρός: «Καλοκαιράκι» σήμερα - Στους 20 βαθμούς ο υδράργυρος

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), ο καιρός καιρός σήμερα Τετάρτη (18/12), αναμένεται γενικά αίθριος με τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες.

​Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και από το μεσημέρι στο Ιόνιο 5 τοπικά 6 μποφόρ. 

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για σήμερα (18/12):

  • ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις τις πρωινές και βραδινές ώρες, οπότε η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και πιθανώς να σχηματιστούν τοπικές ομίχλες.

Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 2 με 3 και από τις βραδινές ώρες 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 08 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις.

Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς.

Θερμοκρασία: Από 09 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στην υπόλοιπη Ελλάδα

  • ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σχηματιστούν ομίχλες.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 03 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

  • ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος, βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις.

Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και τις πρωινές ώρες, κυρίως στα ηπειρωτικά, θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες.

Άνεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο μετά το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 08 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

  • ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις.

Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σχηματιστούν ομίχλες.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 07 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος.

Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.

Άνεμοι: Από δυτικές και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

  • ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις.

Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες στα βόρεια.

Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στα βόρεια τις βραδινές ώρες 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου. 

Tags
Back to top button