Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Καινοτομία στη ζαχαροπλαστική - Φτιάχτηκε νέο είδος σοκολάτας (φωτό)

Eίναι γεγονός, φτιάχτηκε νέο είδος σοκολάτας που δεν θυμίζει τίποτα από τις συνήθεις λευκές, γάλακτος ή μαύρες σοκολάτες που ξέρατε!

Μέσα στη βδομάδα η Barry Callebaut, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής κακάο στον κόσμο, λάνσαρε σε μία VIP εκδήλωση στη Σανγκάη της Κίνας μία σοκολάτα που εδώ και χρόνια ποθούσαμε χωρίς να το ξέρουμε. Και το όνομα αυτής, ρουμπινένια σοκολάτα. Πολλοί υποστηρίζουν ότι είναι η πρώτη νέα ποικιλία σοκολάτας που οι επιστήμονες φαγητού έχουν δημιουργήσει μετά τη λευκή σοκολάτα, 80 χρόνια πριν. Το αγαπημένο μας χαρακτηριστικό της είναι βέβαια το μοναδικό της χρώμα, το ροζ των millennials. Σε αντίθεση με άλλες σοκολάτες του ίδιου χρώματος, η συγκεκριμένη δεν είναι λευκή βαμμένη με ροζ χρώμα ζαχαροπλαστικής, αλλά το χρώμα της προκύπτει με φυσικό τρόπο. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της εταιρείας, είναι φτιαγμένη από ρουμπινένιους σπόρους κακάο, οι οποίοι παράγουν κόκκινο κακάο σε σκόνη.

Και αφού καταλήξαμε ότι η συγκεκριμένη σοκολάτα εκ των πραγμάτων είναι πανέμορφη, είναι και γευστική; Η Barry Calledbaut εξηγεί πως το γλύκισμα προσφέρει “μια έντονη, αισθησιακή απόλαυση” και δεν είναι “καθόλου πικρό, γαλακτερό ή γλυκό, αλλά δημιουργεί μια ένταση μεταξύ των φρουτώδων μούρων και της πλούσιας απαλότητας”. Μπορεί η συγκεκριμένη περιγραφή να είναι αρκετά αυθαίρετη και ποιητική, αλλά μια και ποτέ δεν συναντήσαμε κάποια σοκολάτα που να μην αγαπήσουμε, είμαστε σίγουροι πως η συγκεκριμένη δεν θα αποτελεί εξαίρεση.

Tags
Back to top button