Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Κ. Μπακογιάννης για την κόλαση του «Μεγάλου Περίπατου»: «Δεν χωράει σε κομματικά παιχνίδια» λέει

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, αναφέρθηκε και πάλι στο «Μεγάλο Περίπατο», τονίζοντας αυτήν τη φορά πως δεν «χωράει» σε κομματικά παιχνίδια, το έργο που έχει αποδιοργανώσει την ζωή στο κέντρο και έχει μετατρέψει σε «κόλαση» για επαγγελματίες και κατοίκους την ζωή τους, αλλά έχει πλουτίσει τους προμηθευτές των «χρυσών» ζαρντινιέρων και παγκακίων.

Απαντώντας στην ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτής πόλης» και του Νάσου Ηλιόπουλος, ο δήμαρχος Αθηναίων ανέφερε: «Ο Μεγάλος Περίπατος, δεν θα μπορούσε να προχωρήσει αν οι συμβάσεις του δεν είχαν ελεγχθεί ως προς την ουσία τους και επί της διαδικασίας, από το Ελεγκτικό Συνέδριο. 

Γίνεται με απόλυτη διαφάνεια και διαρκή διαβούλευση».
 

Tags
Back to top button