Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Κ. Μητσοτάκης: 73.273 υποψήφιοι έλαβαν τους βαθμούς των Πανελλαδικών με μήνυμα

Την ικανοποίηση του για την αποστολή της βαθμολογίας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις σε δεκάδες χιλιάδες υποψηφίους, εξέφρασε με μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Φέτος για πρώτη φορά, οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων είχαν την επιλογή να λάβουν τη βαθμολογία τους με μήνυμα στο κινητό τους» ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι σήμερα, η διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με 73.273 υποψήφιους από τους 92.020 συνολικά να λαμβάνουν τους βαθμούς τους μέσω μηνύματος και κατέληξε:

«Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της εκπαίδευσης στη χώρα μας συνεχίζεται με το κράτος να βρίσκεται δίπλα στους μαθητές και τις οικογένειές τους παρέχοντας άμεση πληροφόρηση σε μια σημαντική στιγμή της ζωής τους».

 

 

 

 

 

Tags
Back to top button