Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Ισλαμιστής κληρικός παράνομου τζαμιού στην Αθήνα ζητεί την καταδίκη των 500.000 ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής (βίντεο)

Ο Αχμάντ Ελντιν, ιμάμης του παράνομου(;) τζαμιού Σαλάφ ους Σαλίχ «Αρ Ραχμάν», σε βίντεο του πανηγυρίζει για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως «εγκληματική οργάνωση» και επιτίθεται στους ψηφοφόρους της ζητώντας την τιμωρία τους επειδή είναι «συνένοχοι».

Συγκεκριμένα αναφέρει: 

«500.000 Έλληνες ψήφισαν Χρυσή Αυγή τα προηγούμενα χρόνια, τι γίνεται με αυτούς, αυτοί είναι συνυπεύθυνοι είναι συνένοχοι; Αυτοί έδωσαν την πρώτη ώθηση στη Χρυσή Αυγή.»

«Αυτοί οι 500.000 που είναι και που βρίσκονται και τι μερίδιο ευθύνης έχουν. Αυτοί οι 500.000 δεν προέκυψαν από το σύστημα της δημοκρατίας; Η ιδεολογία του εθνικισμού τι μερίδιο έχει;»

«Μέρα παρά μέρα είχαμε καταγγελίες στο τζαμί μας, είναι σημαντικό να καταδικαστούν οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής».

Ο Αχμάντ Ελντίν και το τζαμί του είναι ιδιαίτερα ενεργεί στα social media και μάλιστα στην ιστοσελίδα του «διαφημίζει» πως έχει προσηλυτίσει στο ισλάμ και άνδρα των ΜΑΤ.

Μάλιστα σε άρθρο του κατηγορεί το περιοδικό Charlie Hebdo, το οποίο είχε δεχθεί πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση, για την δημοσίευση σκίτσων του Μωάμεθ και καλεί την Γαλλία να το τιμωρήσει για προσβολή θρησκευτικών συμβόλων, ενώ για τον πρόσφατο αποκεφαλισμό Γάλλου καθηγητή θεωρεί πως φταίει και η «ισλαμοφοβία».

Επιπλέον ο ίδιος υποστηρίζει πως του έγινε πρόταση να γίνει ο ιμάμης του τζαμιού στο Βοτανικό αλλά αρνήθηκε.

Tags
Back to top button