Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Ισχυρότατη σεισμική δόνηση μεγέθους 7,2 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες – Συναγερμός για τσουνάμι

Ισχυρότατη σεισμική δόνηση μεγέθους 7,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε το νησί Μιντανάο των νότιων Φιλιππίνων, όπως ανακοίνωσε το Αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωλογικής Επισκόπησης (USGS).

Υπάρχει κίνδυνος να εκδηλωθεί τσουνάμι που μπορεί να πλήξει διάφορες περιοχές του Ειρηνικού Ωκεανού που βρίσκονται «πλησιέστερα στο επίκεντρο του σεισμού», πάντως όχι την πολιτεία της Χαβάης, ανακοίνωσε από την πλευρά του το Κέντρο Έγκαιρης Προειδοποίησης για Τσουνάμι στον Ειρηνικό Ωκεανό.


Από την πλευρά του, προκαταρκτική λύση του Ευρωπαϊκού – Μεσογειακού Σεισμολογικού Ινστιτούτου (EMSC) κατέγραψε το σεισμό στα 7,1 Ρίχτερ με εστιακό βάθος τα 80χλμ.

Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 167χλμ. νοτιοανατολικά της πόλης Νταβάο.

Tags
Back to top button