Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Περιβάλλον

Ισχυρή σεισμική δόνηση 6,6 Ρίχτερ στην Αυστραλία (βίντεο)

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,6 βαθμών εκδηλώθηκε στην Αυστραλία, δυτικά του παραθαλάσσιου θερέτρου Μπρουμ, ανακοίνωσε το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο (USGS).

Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 33 χιλιόμετρα και επίκεντρο περίπου 203 χιλιόμετρα στα ανοικτά των ακτών της πολιτείας της Δυτικής Αυστραλίας.

Πάντως, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για υλικές ζημιές ή θύματα από τον σεισμό.

Βίντεο που αναρτήθηκαν σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν αυτοκίνητα και κτίρια να τρέμουν, τρόφιμα να πέφτουν από τα ράφια των καταστημάτων, ενώ κάποιοι κάτοικοι έκαναν λόγο για μικρές ζημιές σε επιχειρήσεις.

Τέτοιου είδους σεισμοί είναι σπάνιοι στην περιοχή, δήλωσε ο Φιλ Κάμινς σεισμολόγος του ινστιτούτου Γεωεπιστήμης της Αυστραλίας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ABC. «Είναι αρκετά σπάνιος (…) βλέπουμε τέτοιου είδους συμβάντα κάθε 20 χρόνια», εξήγησε.

Tags
Back to top button