Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Ιράκ: «Παρακολουθούμε στενά τη διαδικασία δημιουργίας και χρήσης των ρωσικών εμβολίων»

Ο υπουργός Εξωτερικών, Φουάντ Χουσεΐν του Ιράκ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, όταν ρωτήθηκε εάν η Βαγδάτη σκοπεύει να αγοράσει ρωσικά εμβόλια κατά του κορωνοϊού ανέφερε πως «παρακολουθούμε στενά τη διαδικασία δημιουργίας και χρήσης εμβολίων. Γνωρίζω ότι οι υπηρεσίες μας έρχονται σε επαφή με Ρώσους συναδέλφους για το θέμα».

Τον Αύγουστο, η Ρωσία έγινε η πρώτη χώρα στον κόσμο που καταχώρησε ένα εμβόλιο κατά του νέου ιού, το οποίο ονομάστηκε Sputnik V και αναπτύχθηκε από το ερευνητικό κέντρο Γκαμαλέγια.

H αποτελεσματικότητα του ρωσικού εμβολίου για τον κορωνοϊό «αγγίζει» το 92% σύμφωνα με τα στοιχεία της δεύτερης ενδιάμεσης ανάλυσης στοιχείων που συλλέχθηκαν, 22 ημέρες ύστερα από τη χορήγηση της πρώτης δόσης σε εθελοντές, όπως ανακοίνωσε το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF). Παράλληλα, μετά την 42η ημέρα το ποσοστό ξεπερνά το 95%.

Δόσεις του Sputnik V έχουν ήδη παραδοθεί στην Ινδία, την Ουγγαρία, την Αρμενία, τη Λευκορωσία και άλλες χώρες για κλινικές δοκιμές. Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι δεκάδες άλλες χώρες έχουν επίσης εκφράσει την επιθυμία να αγοράσουν ρωσικά εμβόλια για τον κορωνοϊό.

Tags
Back to top button