Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Α.Τ.Ι.Α.

Ιπτάμενοι δίσκοι τρομοκράτησαν εκατοντάδες Άγγλους, το 1967…

Στις 6 Ιουλίου του 1967, δύο μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα, τα οποία έπεσαν από τον ουρανό, τρομοκράτησαν εκατοντάδες Άγγλους. Περισσότεροι από εκατό άνθρωποι βεβαίωναν ότι είδαν έναν ιπτάμενο δίσκο να προσγειώνεται κοντά στο Νότιγχαμ, σε απόσταση διακοσίων χιλιομέτρων βορείως του Λονδίνου, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής του Χάμσαϊρ, στη νότια Αγγλία, ανέφεραν ότι διέκριναν μια πύρινη σφαίρα να συντρίβεται στο έδαφος. Η Αστυνομία, η οποία έσπευσε και στις δύο αυτές περιπτώσεις επί τόπου, δεν ανακάλυψε τίποτε το συγκεκριμένο. Πλήθος ατόμων, τα οποία είχαν συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσουν εορταστικές εκδηλώσεις σε σχολείο του Νότιγχαμ, έκαναν ακριβώς τις ίδιες περιγραφές. Όλοι τους περιέγραψαν την προσγείωση του Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενου Αντικειμένου με ταυτόσημο τρόπο, το οποίο ήταν κυκλικού σχήματος και είχε διάμετρο περίπου εννέα με δέκα μέτρα. Πάντως, οι αστυνομικές Αρχές ισχυρίζονταν πως επρόκειτο για ομαδική οφθαλμαπάτη, που οφειλόταν στο φως του δύοντος ήλιου και την εσπερινή πάχνη. Οι αυτόπτες μάρτυρες σε καμία περίπτωση δεν αποδέχονταν την ερμηνεία της Αστυνομίας. Ένας από αυτούς δήλωσε σχετικά:
“Είδα τον ιπτάμενο δίσκο στον ουρανό και στη συνέχεια, τον παρακολούθησα να κατεβαίνει με μεγάλη ταχύτητα στο έδαφος. Η εξήγηση της Αστυνομίας δεν ικανοποιεί τη λογική, δεδομένου ότι το μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο έγινε ευδιάκριτα ορατό από εκατοντάδες ανθρώπους”.
Όσον αφορά στην πύρινη σφαίρα του Χάμσαϊρ, η Αστυνομία δήλωσε κατηγορηματικά πως επρόκειτο για την πτώση ενός μετεωρίτη, αν και οι πολίτες δεν πείστηκαν ούτε και σε αυτή την περίπτωση. Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 07/07/1967…
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", στις 07/07/1967
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 07/07/1967
Tags
Back to top button