Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Α.Τ.Ι.Α.

Ιπτάμενοι δίσκοι πάνω από την Αγγλία και την Ινδία, το 1954…

Στις 2 Νοεμβρίου του 1954, ένας κάτοικος του Torquay, στη νοτιοδυτική Αγγλία, ισχυρίστηκε ότι είχε δει 15 μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα στον νυχτερινό ουρανό, σε απόσταση αρκετών μιλίων από τη Μάγχη και τα οποία πετούσαν σε μεγάλο ύψος.

Ο συγκεκριμένος αυτόπτης μάρτυρας, ονόματι Μπράνσον, δήλωσε: «Ποτέ μου δεν πίστευα στην ύπαρξη των ιπτάμενων δίσκων, αλλά το να βλέπει κανείς κάτι τόσο παράξενο, σε κάνει να πιστεύεις, ηθελημένα ή μη. Πάντως, το χρώμα των περίεργων πτητικών μηχανών ήταν έντονα πορτοκαλοκίτρινο και έμοιαζαν καταπληκτικά με πύρινες σφαίρες. Πετούσαν σε ευθεία γραμμή, συντεταγμένα το ένα πίσω από το άλλο, σε τέλειο σχηματισμό κι έτσι, μπόρεσα με ευκολία να τα μετρήσω. Στην αρχή, κινούνταν με μικρή ταχύτητα, αλλά αργότερα, ενώθηκαν μεταξύ τους, αποτελώντας ένα πελώριο φωτεινό σώμα, το οποίο ανυψώθηκε εντελώς κάθετα και απότομα και στη συνέχεια, εξαφανίστηκε αστραπιαία».

Ο κύριος Μπράνσον πρόσθεσε ότι υπήρξαν και άλλοι, που είχαν παρατηρήσει κι αυτοί τα παράξενα αντικείμενα στον ουρανό του Torquay, οι οποίοι ήταν άνθρωποι σοβαροί και καθόλου μυθομανείς.

Την ίδια εκείνη ημέρα, στο βορειοανατολικό τμήμα της Ινδίας, στην περιοχή του Assam, πολλά άτομα αντιλήφθηκαν στον ουράνιο θόλο ένα παράξενο αντικείμενο, που έμοιαζε με φωτεινό πιάτο, το οποίο διέθετε μια μακριά, διάπυρη ουρά.

Μάλιστα, μια Ινδή ανέφερε ότι είχε δει το εν λόγω πτητικό μηχάνημα να προσγειώνεται σε γειτονικό αγρό για μερικά λεπτά και κατόπιν, απογειώθηκε βραδέως και χάθηκε στον ουρανό, αφού ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Η τοπική Αστυνομία φαινόταν να υποστηρίζει τις συγκεκριμένες πληροφορίες, που κατέφταναν αθρόες από πολλά σημεία της περιοχής.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», στις 03/11/1954…

Tags
Back to top button