Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Α.Τ.Ι.Α.

Ιπτάμενο πούρο πάνω από την Αλάσκα, το 1960…

Στις 16 Φεβρουαρίου του 1960, ένα μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο, το οποίο κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε ύψος εννιακοσίων μέτρων περίπου, εθεάθη στον ουρανό της παγωμένης Αλάσκας.

Επρόκειτο περί μιας πτητικής μηχανής, σχήματος πούρου, από την οποία διέφευγαν φλόγες, ανάλογες με εκείνες που διαφεύγουν από τους πυραύλους.

Η παρουσία του παράδοξου αυτού αντικειμένου καταγράφηκε από όλους τους σταθμούς ραντάρ της χώρας. Οι στρατιωτικοί, που ρωτήθηκαν σχετικώς από τους δημοσιογράφους, αρνήθηκαν να προβούν σε οποιοδήποτε σχόλιο.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, το Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο ερχόταν με κατεύθυνση από τη Σιβηρία, όταν εντελώς απότομα πραγματοποίησε έναν ασυνήθιστο ελιγμό, αλλάζοντας αιφνιδιαστικά πορεία, πάνω από το Ακρωτήριο Nome.

Εκ τούτου, προέκυψε το συμπέρασμα ότι δεν επρόκειτο περί βαλλιστικού βλήματος, αλλά περί κάποιας εξωγήινης πτητικής μηχανής.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ», στις 17/02/1960…

Tags
Back to top button