Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ινδία: Φαρμακοποιός δοκίμασε το "φίλτρο" για τον κορονοϊό και πέθανε

Ένας φαρμακοποιός στην Ινδία πέθανε και ο διευθυντής του νοσηλεύεται αφού ήπιαν ένα "φίλτρο"-«φάρμακο» δικής τους επινόησης, ελπίζοντας ότι θα θεράπευαν την ασθένεια Covid-19, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι δύο άνδρες εργάζονταν για μια εταιρεία του Τσενάι που ειδικεύεται στη φυτοθεραπεία και δοκίμασαν στους εαυτούς του το υποτιθέμενο φάρμακο, ένα μίγμα μονοξειδίου του αζώτου και νιτρικού νατρίου. Ο 47χρονος Κ. Σιβανεσάν πέθανε επί τόπου, σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Ασόκ Κούμαρ.

Ο φαρμακοποιός «συνέλαβε» την ιδέα αυτή έπειτα από έρευνα που έκανε στο διαδίκτυο. Αγόρασε τα συστατικά σε μια τοπική αγορά.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο φάρμακο ή εμβόλιο που να καταπολεμά την Covid-19 και το γεγονός αυτό έχει οδηγήσει όλον τον κόσμο σε μια κούρσα με τον χρόνο για να βρεθεί μια θεραπεία για την ασθένεια αυτή που έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 300.000 ανθρώπους.

Στην Ινδία έχουν καταγραφεί περίπου 60.000 κρούσματα και η κυβέρνηση έχει επιβάλει αυστηρούς περιορισμούς για να αναχαιτίσει την εξάπλωση του νέου κορονοϊού.

Tags
Back to top button