Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Α.Τ.Ι.Α.

Είχαν πράγματι στην κατοχή τους οι Σοβιετικοί και οι Αμερικανοί ιπτάμενους δίσκους;

Το 1968, η Σοβιετική Ένωση και οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είχαν αμφότερες στην κατοχή τους ιπτάμενους δίσκους, προερχόμενους από τα βάθη του Διαστήματος.

Οι ιπτάμενοι αυτοί δίσκοι, σύμφωνα με την άποψη του διάσημου Αργεντινού ερευνητή Pedro Romaniuk, εισήλθαν στη γήινη ατμόσφαιρα και κατασχέθηκαν από τις δύο μεγάλες υπερδυνάμεις. Ο Pedro Romaniuk προέβη στην εντυπωσιακή αυτή αποκάλυψη κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των θερινών μαθημάτων Βιοψυχοσύνθεσης του ιδιωτικού Πανεπιστημίου «John F. Kennedy» στην Καλιφόρνια.

Ο Δόκτωρ Romaniuk δήλωσε ότι η Σοβιετική Ένωση συνέλαβε διαστημικό νοσοκομειακό σκάφος, χωρίς, όμως, να αναφέρει τις πηγές από τις οποίες άντλησε τις πληροφορίες του. Επίσης, ισχυρίστηκε ότι είχε αποδείξεις ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είχαν ανακαλύψει διαστημόπλοιο, το οποίο είχε καταπέσει στο Alamogordo, στο Νέο Μεξικό.

Ο Αργεντινός ερευνητής επέμενε πως το γεγονός είχε γνωστοποιηθεί προς το Αμερικανικό Αεροπορικό Κέντρο Πληροφοριών από τον αστρονόμο Silas Newton, ο οποίος διατελούσε Διευθυντής του Βορειοδυτικού Παρατηρητηρίου.

Το εν λόγω διαστημόπλοιο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newton, είχε μικρές οπές εξόδου αντί για θύρες, οι οποίες επέτρεπαν την είσοδο στο εσωτερικό του όντων μικρού μεγέθους. Μέσα στο εξωγήινο σκάφος βρέθηκαν έξι μικρά πτώματα, μορφολογικώς παρόμοια με το ανθρώπινο σώμα. Οι ερευνητές πιθανολογούσαν πως τα εξωγήινα πλάσματα έχασαν τη ζωή τους από την επαφή τους με την ατμόσφαιρα του πλανήτη μας, όταν μια από τις εξόδους τους δε λειτούργησε.

Επιπλέον, το μυστηριώδες διαστημικό σκάφος κινούνταν με κάποιο είδος κοσμικής ενέργειας, ενώ τα πτώματα των έξι λιλιπούτειων εξωγήινων όντων καλύπτονταν από μια παράξενη, λεπτή, γαλάζια στολή, η οποία ήταν μεταλλική και ελαφρώς διάφανη.

Είχαν πράγματι στην κατοχή τους οι Σοβιετικοί και οι Αμερικανοί ιπτάμενους δίσκους; Ήταν ένα ερώτημα που είχε σηκώσει θύελλα αντιδράσεων και συζητήσεων σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης…

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», στις 13/12/1968…

Tags
Back to top button