Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ιερώνυμος για Αγιά Σοφιά: «Παιχνίδια στα χέρια του Ερντογάν»

«Πιστεύω ότι ο πολιτισμένος κόσμος θα τα καταδικάσει», ανέφερε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος.

"Παιχνίδια στα χέρια του Ερντογάν", χαρακτήρισε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, από την Λαμία, την απόφαση του Τούρκου προέδρου για μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί.

«Εγώ θέλω να πω ότι αυτά είναι παιχνίδια στα χέρια του Ερντογάν για να πετύχει τους σκοπούς του. Πιστεύω, όμως ότι ο πολιτισμένος κόσμος θα τα καταδικάσει», ανέφερε ο αρχιεπίσκοπος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος παρακολούθησε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας, την Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Μετά το πέρας του συλλείτουργου τελέστηκε υπό του μακαριωτάτου αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, το ετήσιο ιερό μνημόσυνο στον μακαριστό Μητροπολίτη Νικόλαο.

Tags
Back to top button