Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Ιαπωνία: Σύγκρουση αλιευτικού σκάφους με ρωσικό πλοίο - Τρεις νεκροί

Ένα ιαπωνικό αλιευτικό σκάφος συγκρούστηκε, την Τετάρτη 26 Μαΐου, με ένα ρωσικό πλοίο κοντά στο Χοκάιντο, με αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση του Kyodo, ένα αλιευτικό σκάφος που ανήκει στον Αλιευτικό Συνεταιρισμό Μονμπέτσου, συγκρούστηκε με ένα ρωσικό πλοίο, περίπου στις 6 π.μ. (τοπική ώρα) και το πρώτο ανατράπηκε.

Οι περιστάσεις του συμβάντος, καθώς και η αιτία της σύγκρουσης, προς το παρόν δεν έχουν διευκρινιστεί.

Πάντως, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του NHK, η σύγκρουση έγινε στην Οχοτσκική Θάλασσα, περίπου 23 χιλιόμετρα από την ακτή του λιμανιού του Μονμπέτσου και το ιαπωνικό αλιευτικό «Hachikita Komaru» προσέκρουσε στο ρωσικό πλοίο «Amur».

Ακόμα, ο συνολικός αριθμός των μελών του πληρώματος στο ιαπωνικό σκάφος ήταν πέντε άτομα και όλοι τους διασώθηκαν και διακομίσθηκαν στο ρωσικό πλοίο, αλλά με νεότερη σχετική δημοσίευση του Kyodo έγινε γνωστό πως οι τρεις τραυματίες πέθαναν.

Η Ακτοφυλακή της Ιαπωνίας έστειλε περιπολικά σκάφη στην τοποθεσία για να διερευνήσει την κατάσταση και, επί του παρόντος, εξετάζει πιθανή διαρροή καυσίμου στη θάλασσα.

Το ρωσικό θαλάσσιο κέντρο διάσωσης «Yuzhno-Sakhalinsk» επιβεβαίωσε ότι σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ ρωσικού πλοίου και ιαπωνικού αλιευτικού σκάφους

Tags
Back to top button