Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: Με drone οι έρευνες για τον 35χρονο Σλοβάκο που πνίγηκε στη θάλασσα

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν οι αρχές τις έρευνες για τον εντοπισμό της σορού του άτυχου 35χρονου Σλοβάκου που χθες παρασύρθηκε από τα δυνατά ρεύματα στη θάλασσα των Γουβών στο Ηράκλειο.


Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όπως και χθες έχει στηθεί μία μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού από τις αρμόδιες αρχές με το λιμενικό σώμα να έχει επιστρατεύσει και το drone.

Παράλληλα, στις έρευνες συμμετέχει η πυροσβεστική υπηρεσία αλλά και εθελοντές.

Όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ο 35χρονος Σλοβάκος μαζί με την σύζυγό του και δύο ακόμα άτομα βούτηξαν στη θάλασσα, αγνοώντας τα 7 μποφόρ που έπνεαν στην περιοχή.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η σύζυγός του, αμέσως τους παρέσυραν τα ρεύματα προς τα βράχια, ωστόσο ευτυχώς γλίτωσαν με κάποιες αμυχές. Την ίδια ώρα, τόσο η ίδια όσο και τα δύο άτομα που ήταν μαζί της δήλωσαν στις αρχες πως είδαν τον 35χρονο να είναι μπρούμυτα στη θάλασσα, χωρίς τις αισθήσεις του.


Αμέσως στήθηκε μία μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού, η οποία διήρκησε έως το βράδυ, ωστόσο οι έρευνες δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα εξαιτίας και των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή.

Tags
Back to top button