Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Ηράκλειο: Δεν κατάφερε να δείρει την πρώην του και «βομβάρδισε» το όχημά της με πέτρες

Ένας 35χρονος άνδρας από το Ηράκλειο μη μπορώντας να δεχτεί τον χωρισμό του με την πρώην του προσπάθησε να την χτυπήσει και όταν δεν τα κατάφερε «τα έβαλε» με το αμάξι της.

Ο δράστης είχε στήσει καρτέρι έξω από ένα φιλικό σπίτι στην περιοχή του Μασταμπά το οποίο είχε επισκεφθεί η πρώην σύντροφός του και, όταν την είδε να βγαίνει, της επιτέθηκε ρίχνοντάς την στο οδόστρωμα, ενώ ταυτόχρονα ούρλιαζε ότι θα την σκότωνε!

Μάλιστα, επιχείρησε να την χτυπήσει στο κεφάλι, όμως η γυναίκα πρόλαβε να προστατευτεί καλύπτοντάς το με τα χέρια της.

Ο 35χρονος κατάλαβε ότι η πρώην σύντροφός του δεν θα ήταν εύκολος στόχος και εκτόνωσε την οργή του... «βομβαρδίζοντας» με πέτρες το αυτοκίνητό της!

Αφού του προκάλεσε αρκετές ζημιές, τράπηκε σε φυγή αφήνοντας εμβρόντητη την 34χρονη. Όμως, η γυναίκα τον κατήγγειλε στην Αστυνομία και λίγο αργότερα συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης και φθορά ξένης περιουσίας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

 

Tags
Back to top button