Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΗΠΑ: Καθηγήτρια κακοποίησε σεξουαλικά 9 ανήλικους μαθητές με αντάλλαγμα…ηλεκτρονικά τσιγάρα

Μία ακόμη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων μαθητών από διεστραμμένη καθηγήτρια είδε το «φως» της δημοσιότητας, σοκάροντας την κοινή γνώμη στις ΗΠΑ.

Η 38χρονη Melissa Blair, από το Englewood του Σικάγο, αντιμετωπίζει 18 κατηγορίες για βιασμό, αφού φέρεται να έδωσε για αντάλλαγμα ηλεκτρονικά τσιγάρα σε εννέα ανήλικα αγόρια, ηλικίας από 14 έως 17 ετών, προκειμένου να τα παγιδεύσει στον σεξουαλικό «ιστό» της και να ικανοποιήσεις τις αρρωστημένες ορέξεις της.

Παράλληλα, η αδίστακτη δασκάλα, κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για τέσσερις περιπτώσεις εμπορίας ανθρώπων μέσω πορνείας, αλλά και για παρότρυνση ανηλίκου σε σεξουαλικές πράξεις, σύμφωνα με τον σερίφη της κομητείας, McMinn.

Η δράση της, που κακοποίησε τουλάχιστον εννιά μαθητές του McMinn Central High School, εκτεινόταν από την άνοιξη του 2020 έως το τέλος του 2021.

Λασίθι: Οργή και αηδία για τον θείο που πήγε φυλακή επειδή κακοποιούσε σεξουαλικά την 11χρονη ανιψιά του

Η Blair, της οποίας μάλιστα το παιδί φοιτούσε στο ίδιο σχολείο και συμμετείχε σε σχολικές λέσχες και εκδηλώσεις, πιστεύεται ότι «ψάρευε» τους μαθητές από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως έγινε γνωστό, τούς έδινε δώρα, συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρονικών τσιγάρων, με αντάλλαγμα «σεξουαλικές χάρες».

Η Αστυνομία του Englewood ξεκίνησε να ερευνά τη Blair, εξαιτίας μιας ανώνυμης επιστολής που έλαβε ο διευθυντής του σχολείου όπου φοιτούσαν οι μαθητές.

Μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης, η Blair απομακρύνθηκε από κάθε δραστηριότητα του σχολείου, στο οποίο πάντως δεν εργαζόταν.

Η ίδια παραδόθηκε στο Κέντρο Δικαιοσύνης της Κομητείας McMinn μετά την έκδοση του κατηγορητηρίου, ενώ, αφού συνελήφθη, αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 100.000 δολαρίων. Δεν έχει υποβάλει ακόμα ένσταση για τις κατηγορίες, ωστόσο θα εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 28 Φεβρουαρίου.

Οι Αρχές εκφράζουν πάντως φόβους ότι υπάρχουν περισσότερα θύματά της.

«Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια πώς είναι να περνάς αυτό που περνάμε αυτή τη στιγμή» ανέφερε η μητέρα ενός θύματος, επιβεβαιώνοντας πως ο γιος της πήρε κάποια αντικείμενα σε αντάλλαγμα για τις σεξουαλικές συνευρέσεις με την 38χρονη.

«Οι άνθρωποι εστιάζουν κυρίως στον δράστη, δεν συνειδητοποιούν ότι καταστρέφει μια οικογένεια» πρόσθεσε.

 

Tags
Back to top button