Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΗΠΑ και ΕΕ ετοιμάζουν σχέδιο δράσης κατά της Ρωσίας στα Βαλκάνια

Η Ουάσιγκτον και οι Βρυξέλλες ετοιμάζουν μια στρατηγική για να αντιμετωπίσουν τη Ρωσία στα Βαλκάνια, αναφέρει ο αναπληρωτής υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ για την Ευρώπη και την Ευρασία, Μάθιου Πάλμερ, όπως αναφέρει στο πρακτορείο Sputnik στη σερβική γλώσσα.

Ο Πάλμερ δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες επιθυμούν να διατηρήσουν τη σταθερότητα στην περιοχή, ενώ η Ρωσία θέλει μόνο να «φέρει το χάος».

Ο ίδιος κατά την επίσκεψή του στην Κροατία, σύμφωνα  με το Bloomberg, δήλωσε ότι η Ρωσία επίμονα προσπαθεί  να διαταράξει τη συμφωνία που έχει επιτευχθεί πρόσφατα  από την Ελλάδα με τη Βόρεια Μακεδονία και να ‘εξοργίσει’ τους  Σέρβους στη Βοσνία και Ερζεγοβίνη.

«Ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι εταίροι μας επιθυμούν ειρήνη βάσει νόμων και διαφάνειας, η Μόσχα θέλει το χάος και τη δυσπιστία,  πρόσθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Επαναβεβαίωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θέλουν το Κοσσυφοπέδιο να καταργήσει τους δασμούς στα Σερβικά προϊόντα, ώστε να ξαναρχίσει ο διάλογος με το Βελιγράδι.

Tags
Back to top button