Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

ΗΠΑ: «Δεν θα έχει κάποια οικονομική επίπτωση ο κορωνοϊός πέραν του 2020»

Ο Υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Στίβεν Μνούτσιν εξέφρασε την πεποίθηση του ότι ο κορωνοϊός δεν θα έχει κάποια οικονομική επίπτωση πέραν του 2020.

Ο Στίβεν Μνούτσιν εκτίμησε σήμερα ότι οι αρνητικές οικονομικές συνέπειες από την επιδημία του νέου κορωνοϊού είναι ένα γεγονός που συμβαίνει μία φορά και δεν θα διαρκέσει πέραν του 2020.

Μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών της Γερουσίας, σε μια ακρόαση που είχε ως θέμα τον προϋπολογισμό της αμερικανικής κυβέρνησης, ο υπουργός είπε ότι ο Covid-19 δεν θα επηρεάσει τη μακροπρόθεσμη πρόβλεψη για την ανάπτυξη στις ΗΠΑ.

«Δεν αναμένω ότι ο κορωνοϊός θα έχει κάποια επίπτωση πέραν της φετινής χρονιάς», είπε ο Μνούτσιν. Προκειμένου να εκτιμήσει τις συνολικές συνέπειες του κορωνοϊού στην Κίνα, ο Μνούτσιν διευκρίνισε ότι χρειάζεται να δει τα δεδομένα των επόμενων 3-4 εβδομάδων.

Tags
Back to top button