Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΗΠΑ: Αποστολή επιπλέον στρατευμάτων στη Μέση Ανατολή λόγω αυξημένων εντάσεων - Ανησυχίες για ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση

Νετανιάχου: Έρχονται περίπλοκες ημέρες-Το Ισραήλ αλλάζει την ισορροπία δυνάμεων στα βόρεια σύνορα

Οι ΗΠΑ στέλνουν «ένα μικρό αριθμό» επιπλέον στρατευμάτων στη Μέση Ανατολή, αναφέρει το Πεντάγωνο.

"Υπό το πρίσμα της αυξημένης έντασης στη Μέση Ανατολή και λόγω μεγάλης προσοχής, στέλνουμε έναν μικρό αριθμό επιπλέον στρατιωτικού προσωπικού των ΗΠΑ για να ενισχύσουν τις δυνάμεις μας που βρίσκονται ήδη στην περιοχή", δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου, στρατηγός Pat Ryder σε μια ενημέρωση στους δημοσιογράφους.

Ο Ράιντερ επανέλαβε επίσης τις ανησυχίες των ΗΠΑ για το ενδεχόμενο μιας ευρύτερης περιφερειακής σύγκρουσης. «Δεν νομίζω ότι είμαστε ακόμα εκεί, αλλά είναι μια επικίνδυνη κατάσταση και γι' αυτό είναι τόσο σημαντικό να συνεχίσουμε να επικοινωνούμε και να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί για να προωθήσουμε και να βρούμε έναν διπλωματικό τρόπο μπροστά» αναφέρει.

Οι ΗΠΑ επαναβεβαιώνουν έτσι τη στήριξη προς το Ισραήλ, έπειτα από τις σφόδρες διαφωνίες που δημιουργήθηκαν με τη στάση Νετανιάχου για τη στρατιωτική επιχείρηση στη Γάζα.

 

Tags
Back to top button