Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΗΠΑ: Αντιμέτωπος με σοβαρές κατηγορίες παρενόχλησης γυναικών ο Α.Κουόμο

Ο κυβερνήτης της πολιτείας της Νέας Υόρκης, ο Δημοκρατικός Άντριου Κουόμο βρίσκεται αντιμέτωπος με ιδιαίτερα σοβαρές κατηγορίες, καθώς φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά πολλές γυναίκες.

«Η ανεξάρτητη έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα πως ο κυβερνήτης Άντριου Κουόμο παρενόχλησε σεξουαλικά πολλές γυναίκες και, με αυτές τις πράξεις του, παραβίασε την ομοσπονδιακή νομοθεσία και εκείνη της πολιτείας», διαβεβαίωσε η εισαγγελέας, διευκρινίζοντας πως μεταξύ των θυμάτων υπάρχουν «πρώην και νυν» δημόσιοι υπάλληλοι της πολιτείας.

Η έκθεση της έρευνας αποδίδει στον Άντριου Κουόμο απρεπείς κινήσεις, «φιλιά και ανεπιθύμητες αγκαλιές», όπως και «ανάρμοστα σχόλια».

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της έρευνας, ο κυβερνήτης και το προσωπικό του «προχώρησαν, επίσης, σε αντίποινα σε βάρος τουλάχιστον μίας υπαλλήλου επειδή κατέθεσε», επισημαίνει σε ένα δελτίο τύπου το γραφείο της εισαγγελέως.

«Εντέλει, η εκτελεστική ομάδα του κυβερνήτη ευνόησε ένα τοξικό περιβάλλον εργασίας, που κατέστησε πιθανή την παρενόχληση και ένα εχθρικό εργασιακό κλίμα», προσθέτει το γραφείο.

Σύμφωνα με τη Λετίσια Τζέιμς, εναπόκειται στον ίδιο τον κυβερνήτη να «βγάλει συμπεράσματα» από την έρευνα.

Ερωτηθείσα σχετικά με το αν γνωρίζει εάν ο Κουόμο πρόκειται να παραιτηθεί, η εισαγγελέας απάντησε: «η απόφαση ανήκει στον κυβερνήτη της πολιτείας της Νέας Υόρκης. Η έκθεση μιλάει από μόνη της».

Tags
Back to top button