Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΗΠΑ: Άγριο ξύλο σε αίθουσα συνεδριάσεων – Έπεσαν μέχρι και καρεκλιές

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια συνεδρίου στο ξενοδοχείο Harrah’s στο Atlantic City. Κάποια στιγμή οι σύνεδροι διαφώνησαν μεταξύ τους και κουβέντα στην κουβέντα ξέσπασε άγριος καυγάς.

Δεκάδες άνδρες δέρνονταν μεταξύ τους με μπουνιές και κλωτσιές ενώ κάποια στιγμή κάποιοι, άρχισαν να εκσφενδονίζουν καρέκλες στον αέρα που στόχο είχαν τα κεφάλια των συνέδρων.

Το ξύλο άρχισε στην αίθουσα του συνεδρίου και σύντομα επεκτάθηκε και στην τραπεζαρία και οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν απείρου κάλλους. Βέβαια δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που έκαναν στην άκρη, έβγαλαν τα κινητά τους και κατέγραφαν τις σκηνές που διαδραματίζονταν μπροστά τους.

ΗΠΑ – Κεντάκι: Αναφορές για πάνω από 80 νεκρούς από τους ανεμοστρόβιλους

Ξύλο και στην ασφάλεια του ξενοδοχείου

Όταν ο καυγάς γενικεύτηκε, άνδρες της ασφάλειας του ξενοδοχείου επιχείρησαν να μπουν στη μέση για να τους χωρίσουν αλλά ήταν αργά. Οι σύνεδροι άρχισαν να παίζουν ξύλο και με αυτούς.

Τελικά χρειάστηκε να παρέμβει η αστυνομία για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Μάλιστα σε ανακοίνωση της επιβεβαίωσε ότι ένα άτομο τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Ο λόγος πάντως που οι σύνεδροι ήρθαν στα χέρια με τόση βία μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός.

 

Tags
Back to top button