Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΗΠΑ: 31χρονη καθηγήτρια έκανε σεξ με 14χρονο μέσα στο αυτοκίνητό της

Μια καθηγήτρια θεατρολόγος σε γυμνάσιο στη Φλόριντα συνελήφθη μετά από καταγγελίες ότι έκανε σεξ, αρκετές φορές, με 14χρονο πρώην μαθητή της ενώ δίδασκε στο σχολείο του. Σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση που έλαβε η Miami Herald, η φερόμενη σχέση μεταξύ της Μπρίτνι Λόπεζ-Μάρει, 31 ετών και του 14χρονου παιδιού ξεκίνησε αφού η δασκάλα έστειλε μήνυμα στον έφηβο τον Αύγουστο σχετικά με τα «συναισθήματά της».

Η εκπαιδευτικός και ο μαθητής αντάλλαξαν μηνύματα που περιέγραφαν γλαφυρά «πόσο πολύ απόλαυσαν το σεξ».

Μια καθηγήτρια θεατρολόγος σε γυμνάσιο στη Φλόριντα συνελήφθη μετά από καταγγελίες ότι έκανε σεξ, αρκετές φορές, με 14χρονο πρώην μαθητή της ενώ δίδασκε στο σχολείο του. Σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση που έλαβε η Miami Herald, η φερόμενη σχέση μεταξύ της Μπρίτνι Λόπεζ-Μάρει, 31 ετών και του 14χρονου παιδιού ξεκίνησε αφού η δασκάλα έστειλε μήνυμα στον έφηβο τον Αύγουστο σχετικά με τα «συναισθήματά της».

Διεστραμμένη έκανε σεξ με τον 4χρονο γιο της και το «ανέβασε» στο «σκοτεινό διαδίκτυο»

Η εκπαιδευτικός και ο μαθητής αντάλλαξαν μηνύματα που περιέγραφαν γλαφυρά «πόσο πολύ απόλαυσαν το σεξ».

Η Λόπεζ-Μάρει τον έπαιρνε μερικές φορές μετά από προπόνηση μπάσκετ και στη συνέχεια οι δυο τους φέρεται να έκαναν σεξ στο αυτοκίνητό της.

Πώς έγινε γνωστή η σχέση

Η καθηγήτρια δίδαξε στο γυμνάσιο Hialeah για τέσσερα χρόνια και ανακηρύχθηκε «αρχάριος δάσκαλος της χρονιάς» το 2017.

Η σχέση των δύο αποκαλύφθηκε το Σάββατο αφού η αδελφή του μαθητή είδε μηνύματα και φωτογραφίες στο κινητό του τα οποία αντάλλασσαν οι δυο τους. Ο πατέρας του αγοριού βρήκε επίσης γυμνές φωτογραφίες της Λόπεζ-Μάρεϊ στο τηλέφωνο του γιου του.

Η Λόπεζ-Μάρεϊ μετά τη σύλληψή της αναμένεται να απολυθεί.

«Όλοι οι εργαζόμενοι λαμβάνουν κατάρτιση και αναμένεται από εκείνους να συμμορφώνονται με την πολιτική της Περιφέρειας για τα Πρότυπα Ηθικής Δεοντολογίας. Είναι λυπηρό το γεγονός ότι παρά τις προσπάθειές μας, οι ενέργειες ορισμένων ατόμων έρχονται σε αντίθεση με τη συμπεριφορά που αναμένεται από αυτούς », ανέφερε η περιφέρεια.

Ο Λόπες-Μάρεϊ κατηγορήθηκε για παρενόχληση και σεξουαλική πράξη με ένα παιδί.

 

Tags
Back to top button