Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Ηλιούπολη: Στη φυλακή ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης

Οι δύο κατηγορούμενοι στις απολογίες τους φέρονται να αρνήθηκαν τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν μετά τις απολογίες τους ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης που κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της.

Οι δύο κατηγορούμενοι στις απολογίες τους φέρονται να αρνήθηκαν τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Ο πατέρας της 19χρονης αρνήθηκε απολογούμενος πως επί σειρά ετών βίαζε την κόρη του. Την ίδια ώρα ο υπό απόλυση αστυνομικός φέρεται να ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με το νεαρό κορίτσι απορρίπτοντας τις καταγγελίες της 19χρονης περί βίαιου εξαναγκασμού της σε πορνεία.

Οι ισχυρισμοί τους ωστόσο δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα οι οποίοι ομόφωνα αποφάσισαν την προφυλάκιση των κατηγορουμένων.

 

Tags
Back to top button