Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλεία: Συγκλονιστικές οι φωτογραφίες από το τροχαίο με θύμα 25χρονο (εικόνες)

Συγκλονίζει το τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 25χρονο οδηγό που σκοτώθηκε ακαριαία στην Ηλεία.

Στο χωριό Πέρσαινα της Φολόης, ένας 25χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο, λίγη ώρα πριν την Ανάσταση του Κυρίου. Ο Γιώργος Νικολόπουλος έχασε τη ζωή του όταν το φορτηγάκι που οδηγούσε, ένα κόκκινο Nissan Navara, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε πάνω σε ένα μεγάλο δέντρο. Το φορτηγάκι έπεσε στο δέντρο από την πλευρά του οδηγού με την πρόσκρουση να αποδεικνύεται μοιραία για τον 25χρονο.

Το παλικάρι είχε κατεύθυνση προς το χωριό όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου σε μια δεξιά ελαφριά στροφή, το αυτοκίνητο πλάγιασε και χτύπησε στο δέντρο. Το τραγικό τροχαίο που συνέβη περίπου στις 19.00 το απόγευμα, έγινε αντιληπτό από διερχόμενους κατοίκους του χωριού που κάλεσαν άμεσα την Πυροσβεστική, την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Tags
Back to top button