Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Harrods: Εσωτερική έρευνα για καταγγελίες κατά του πρώην ιδιοκτήτη Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ

Η διεύθυνση του πολυκαταστήματος Harrods ανέφερε ότι εξετάζει αν κάποιο από τα σημερινά μέλη του προσωπικού εμπλέκεται στη σωρεία των καταγγελλιών κατά του πρώην ιδιοκτήτη, Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ.

Όπως διευκρίνισε το κατάστημα βρίσκεται σε εξέλιξη μια εσωτερική έρευνα, στην οποία περιλαμβάνεται «η εξέταση του κατά πόσον κάποιο σημερινό προσωπικό εμπλέκεται σε οποιονδήποτε από τους ισχυρισμούς είτε άμεσα είτε έμμεσα».

Αναφέρει επίσης ότι βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με τη Μητροπολιτική Αστυνομία.

Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ, που πέθανε πέρυσι σε ηλικία 94 ετών, κατηγορείται από το προσωπικό για βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις.

Πρώην υπάλληλος του Harrods, με το ψευδώνυμο Τζέσικα, δήλωσε στο BBC ότι ένας προϊστάμενος, ο οποίος εξακολουθεί να εργάζεται στο κατάστημα, δεν διερεύνησε τις καταγγελίες της για την ανάρμοστη συμπεριφορά του Αλ Φαγέντ.

Η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι ο Αλ Φαγέντ την έσπρωξε πάνω σε τοίχο και της επιτέθηκε το 2008, όταν η ίδια ήταν 22 ετών.

Μετά τη σεξουαλική επίθεση, όπως είπε, πήγε στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού για να παραπονεθεί και να υποβάλει παραίτηση Είπε ότι αισθάνθηκε πολύ εκφοβισμένη από τον Αλ Φαγέντ για να περιγράψει τη σεξουαλική επίθεση, αλλά παραπονέθηκε για την ανάρμοστη συμπεριφορά του.

Περιέγραψε πώς τα στελέχη γνώριζαν για τις παρενοχλήσεις, αλλά δεν είπαν τίποτα. Τελικά την υποχρέωσαν να υπογράψει ένα έγγραφο που ήταν ένα είδος συμβολαίου εμπιστευτικότητας.

Η ίδια υπάλληλος ισχυρίστηκε ακόμη ότι ένας άλλος διευθυντής στα Harrods «διάλεγε» νεαρά κορίτσια για τον Αλ Φαγέντ και διευκόλυνε τη συμπεριφορά απέναντί τους. Είπε μάλιστα ότι κατά κάποιο τρόπο την είχε «προωθήσει» στον Αλ Φαγέντ η προϊσταμένη της.

Tags
Back to top button