Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

ΗΑΕ και MBDA υπέγραψαν συμφωνία για την ανάπτυξη του SmartGlider

Η εταιρεία αναπτυξιακών επενδύσεων  Tawazun  με έδρα το Άμπου Ντάμπι υπέγραψε συμφωνία με την MBDA για την ανάπτυξη ενός νέου όπλου ανεμοπορίας του SmartGlider. Σύμφωνα με την συμφωνία η ανάπτυξη του όπλου θα γίνει από τις εγκαταστάσεις που έχει δημιουργήσει  η MBDA στα ΗΑΕ.

Όπως αναφέρεται κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης και τα δύο μέρη θα εξετάσουν διάφορα προτεινόμενα σχέδια πριν αρχίσουν την φάση ανάπτυξης του σχεδίου που θα προκριθεί.

Το όπλο όπως δηλώνει και το όνομά δεν πρόκειται να διαθέτει προώθηση αλλά θα ανεμοπορεί προς το στόχος του έχοντας όμως σύστημα ακριβούς καθοδήγησης και προσβολής.

Tags
Back to top button