Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Η συνταγή της ημέρας: Ζουμερά μπιφτέκια γαλοπούλας

Εύκολα, νόστιμα, θρεπτικά και με λίγες θερμίδες, αυτά τα μπιφτέκια γαλοπούλας θα γίνουν τα αγαπημένα σας!


Yλικά

1 κιλό κιμά γαλοπούλας
3 αβγά
150 γραμμ. βούτυρο
200 γραμμ. παρμεζάνα
200 γραμμ. φρυγανιά τριμμένη
1 κρεμμύδι μέτριο (ψιλοκομμένο)
1 χούφτα άνηθο (ψιλοκομμένο)
20 γραμμ. τζίντζερ (ψιλοκομμένο)
Αλάτι & πιπέρι

Διαδικασία

Λιώνετε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και έπειτα προσθέτετε το κρεμμύδι, το τζίντζερ και τον άνηθο, τα σοτάρετε μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι και τα αφήνετε να κρυώσουν.


Σε ένα μπολ τοποθετείτε τον κιμά, τα αβγά, την παρμεζάνα, τη φρυγανιά και το βούτυρο με το κρεμμύδι. Στη συνέχεια, αλατοπιπερώνετε και ζυμώνετε καλά.

Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Πλάθετε μπιφτέκια και τα βάζετε . Ψήνετε μέχρι να ροδίσουν. Μπορείτε να τα ψήσετε και στη σχάρα.

Tags
Back to top button