Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Η συνταγή που προλαμβάνει τις λοιμώξεις, ρίχνει τη χοληστερίνη και ενισχύει το ανοσοποιητικό

Αυτή η παλιά γερμανική συνταγή έχει αποδειχθεί πολύ χρήσιμη για τη θεραπεία της αρτηριοσκλήρωσης, του κρυολογήματος και των μολύνσεων, της χοληστερόλης και του ιλίγγου. Επίσης είναι πολύ καλό για το ανοσοποιητικό σύστημα καθώς και για το καθάρισμα του ήπατος.

Μόλις 4 συστατικά θα χρειαστούν για την ετοιμασία.

• 4 λεμόνια ολόκληρα

• ρίζα τζίντζερ

• 4 κεφάλια σκόρδου και 2 λίτρα νερό

Πλύνετε τα λεμόνια και κόψτε τα σε μικρά κομμάτια

Ξεφλουδίστε τα σκόρδα.

Βάλτε τα λεμόνια, το τζίντζερ και τα σκόρδα σε ένα μπλέντερ και ανακατέψτε.

Βάλτε το μείγμα σε ένα τηγάνι.

Ρίξτε το νερό και ανακατέψτε μέχρι να αρχίσει να βράζει.

Κλείστε τη φωτιά και αφήστε το να κρυώσει.

Σουρώστε και ρίξτε το υγρό σε ένα γυάλινο μπουκάλι.

Καθημερινά για τρεις εβδομάδες πίνετε ένα ποτήρι δύο ώρες πριν το γεύμα, με άδειο στομάχι. Έπειτα κάντε ένα διάλειμμα για μία εβδομάδα και μετά ξανά για τρεις εβδομάδες. Αν η γεύση σας φάινεται πολύ δυνατή, προσθέστε μέλι.

Tags
Back to top button