Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου στον Βόλο: Εξαιρετική επίδοση της Τζένγκο - Πανελλήνιο ρεκόρ στα στιπλ η Καλλιμογιάννη

Εξαιρετικές επιδόσεις έγιναν στη πρώτη ημέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου στον Βόλο.

Η Ελίνα Τζένγκο ήταν από τα κεντρικά πρόσωπα καθώς κέρδισε εύκολα στον ακοντισμό, με βολή στα 62,06μ.

Η πρωταθλήτρια των ρίψεων έκανε την επίδοση στη δεύτερη προσπάθεια, ενώ και η τελευταία πήγε μακριά, στα 61,25μ. 

Πανελλήνιο ρεκόρ στα στιπλ η Καλλιμογιάννη

Σήμερα είχαμε και δύο πανελλήνια ρεκόρ. Το ένα ήταν αυτό το ασύλληπτο 6,08μ. του Καραλή στο επί κοντώ, ενώ το άλλο ήρθε από την Βασιλική Καλλιμογιάννη στα 3.000 μ στιπλ. Η αθλήτρια του Ιάσονα Ιωαννίδη τερμάτισε σε 9.51.12 και κατέρριψε το 9.54.27 της Αθηνάς Κοΐνη, που κρατούσε από το 2013.

Στα 100μ η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου κέρδισε τις Σπανουδάκη και Τσουκαλά, τερματίζοντας σε χρόνο 11.36, ενώ στη κούρσα των ανδρών νικητής ήταν ο Σωτήρης Γκαραγκάνης με 10.46.

Διαδοχικές αλλαγές στην πρωτοπορία είχε ο τελικός της σφυροβολίας. Από την πρώτη βολή το προβάδισμα πήρε ο Κώστας Ζάλτος (ΓΣ Μανδρών) με 75,26μ, για να τον ακολουθήσει με μεγάλο ατομικό ρεκόρ, 74,62μ. ο 20χρονος δευτεραθλητής Ευρώπης Κ23 Γιώργος Παπαναστασίου (ΓΣ Κηφισιάς). Στην τέταρτη βολή πέρασε πρώτος ο Μιχάλης Αναστασάκης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) με 76,06μ., ενώ ο ομόσταβλός του Χρήστος Φραντζεσκάκης ανέβηκε δεύτερος με 75,71μ. Στην τελευταία βολή, όμως, έγινε νέα ανατροπή με τον Φραντζεσκάκη να ρίχνει 76,52μ και να κατακτά αυτός το χρυσό μετάλλιο, με δεύτερο τον Αναστασάκη και τρίτο τον Ζάλτο. 

Στα 1.500 μέτρα η Ανθή Κοράινη Κυριακοπούλου (Παναθηναϊκός ΑΟ) έκανε μια μεγάλη προσπάθεια να βελτιώσει εκ νέου, για τρίτη φορά φέτος, το ατομικό ρεκόρ της, άνοιξε το ρυθμό της στην τελευταία στροφή, αλλά το χρονόμετρο έγραψε 4.16.64. Την ακολούθησαν η Κατερίνα Κουτλή (ΑΕΚ) με ατομικό ρεκόρ, 4.19.64 και η Μελίσσα Αναστασάκης (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) με 4.20.46.

Νίκες για την παλιά φρουρά

Με την 17η νίκη στην καριέρα του, αριθμός-ρεκόρ, συνέχισε την καριέρα του ο μεγάλος Κώστας Δουβαλίδης. Ο 38χρονος αθλητής του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος κέρδισε τη συναρπαστική κούρσα των 110 μ. με εμπόδια με χρόνο 14.02 (-0.7) πέφτοντας στο νήμα μαζί με τον Χρήστο-Παναγιώτη Ρούμτσιο (Παναθηναϊκός ΑΟ) και τον Αναστάση Ηλιόπουλο (ΓΣ Κηφισιάς), οι οποίοι τερμάτισαν σε 14.04 σε 14.05.

Tags
Back to top button