Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Α.Τ.Ι.Α.

Η Συνωμοσία της Σιγής του Αμερικανικού Πενταγώνου, σχετικά με τους ιπτάμενους δίσκους…

Ο απόστρατος Αμερικανός Σμήναρχος Donald Keyhoe, ο οποίος είχε χαρακτηριστεί από το Πεντάγωνο ως ένας από τους παραγωγικότερους συγγραφείς των ασυνήθιστων εναέριων φαινομένων, σ’ ένα από τα βιβλία του αναφερόταν λεπτομερώς στους ιπτάμενους δίσκους.

Ο περίφημος Donald Keyhoe ισχυριζόταν ότι οι ιπτάμενοι δίσκοι ήταν πτητικές μηχανές, που προέρχονταν από άλλους πλανήτες. Πρόσθετε, ακόμη, ότι ο Λευκός Οίκος και το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Πολιτειών προσπαθούσαν εδώ και χρόνια να αποκρύψουν την αλήθεια από το κοινό.

Ένα νέο βιβλίο του Keyhoe εκδόθηκε το 1953, το οποίο έφερε τίτλο: «Flying Saucers of Outer Space». Κατά τον διακεκριμένο στρατιωτικά, αλλά και συγγραφικά, συγγραφέα του, η συνωμοσία της σιγής, την οποία μετέρχονταν οι Αμερικανικές Αρχές, χρονολογούνταν ήδη από το καλοκαίρι του 1952, όταν πολλά λάμποντα εξωγήινα αντικείμενα είχαν θεαθεί να ελίσσονται στον ουρανό του Tremonton, στην πολιτεία της Utah.

Άλλωστε, η ομόφωνη γνώμη των Αξιωματικών της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Αμερικανικής Αεροπορίας υπήρξε πάντοτε, σύμφωνα με τον Donald Keyhoe, ότι επρόκειτο ξεκάθαρα για εξωγήινες πτητικές μηχανές.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το Πεντάγωνο εξέδωσε ένα ανακοινωθέν, όπου διέψευδε την είδηση, αλλά και τους ισχυρισμούς του Σμήναρχου Keyhoe. Το Αμερικανικό Πεντάγωνο βεβαίωνε ότι οι εν υπηρεσία Αξιωματικοί του δεν είχαν διαπιστώσει τίποτε που να σχετίζεται με εξωγήινους ή με άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα.

Πάντως, όταν ο Σμήναρχος Donald Keyhoe ρωτήθηκε σχετικώς από δημοσιογράφους της εφημερίδας «Daily News», εξέφρασε τη γνώμη ότι το σημείο εκκίνησης των ιπτάμενων δίσκων ήταν πιθανώς ο πλανήτης Άρης, αλλά δεν μπορούσε να είναι σίγουρος. Ίσως να προέρχονταν από κάποιο ηλιακό σύστημα αρκετά μακριά από το δικό μας.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», στις 01/10/1953…

Tags
Back to top button