Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

H συμβουλή της Τζέσικα Άλμπα για πεντανόστιμες μακαρονάδες χωρίς ενοχές

Η Τζέσικα Άλμπα σου δίνει τη λύση αν θέλεις να απολαύσεις μια μακαρονάδα, αλλά δεν θέλεις να το παρακάνεις με τους υδατάνθρακες!

Σε πρόσφατο Instagram story της, η ηθοποιός και ιδρύτρια της The Honest Company, μοιράστηκε μαζί μας το μυστικό της για πεντανόστιμες μακαρονάδες χωρίς ενοχές. Τι κάνει; Αναμιγνύει τα μακαρόνια της με «μακαρόνια» κολοκυθιού ή αλλιώς zoodles. Πρόκειται για λωρίδες κολοκυθιού που θυμίζουν μακαρόνια και μπορείς να τα φτιάξεις με το ειδικό εργαλείο spiralizer ή τον αποφλοιωτή για τα λαχανικά.

Έτσι η Τζέσικα μειώνει κατά πολύ τους υδατάνθρακες του πιάτου της, αλλά και το θερμιδικό του φορτίο, ενώ παράλληλα το γεμίζει με θρεπτικά συστατικά. Μια και το πιάτο της όμως έχει και κανονικά ζυμαρικά, χορταίνει και ικανοποιεί τη λιγούρα της για μακαρονάδα. Για να τς δώσει γεύση, προσθέτει ελαιόλαδο, ψιλοκομμένη γαλοπούλα και παρμεζάνα. Το εν λόγω φαγητό αγαπά και η κόρης της Χέιβεν και μάλιστα το έχει ονομάσει «Μama pasta» ή αλλιώς τα μακαρόνια της μαμάς.

Tags
Back to top button