Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Α.Τ.Ι.Α.

Η περίφημη συνέντευξη του Παύλου Σαντορίνη για τα Α.Τ.Ι.Α., τo 1967…

«Οι ιπτάμενοι δίσκοι είναι ανεπιθύμητοι στον Στρατό, στην Πολιτική και στη Θρησκεία! Στρατός, Πολιτική και Θρησκεία προσπαθούν συστηματικά ή να αγνοούν ή να διαψεύδουν ή να γελοιοποιούν χιλιάδες αξιόπιστων παρατηρήσεων, όχι μόνο για τους λεγόμενους «ιπτάμενους δίσκους», αλλά κυρίως για την εμφάνιση των επιβατών τους, οι οποίοι έχουν ανθρωποειδή μορφή».

Την τρανταχτή αυτή δήλωση δεν την έκανε ένας τυχαίος άνθρωπος, αλλά ο Παύλος Σαντορίνης, ομότιμος καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και ένας από τους πλέον σημαντικούς Έλληνες εφευρέτες. Και εξηγούσε το γιατί:

Ο Παύλος Σαντορίνης, επίσης, εξηγεί τι έχει να φοβηθεί η Πολιτική από τους ιπτάμενους δίσκους και τους επιβάτες τους.

Αλλά, το θέμα αυτό απασχολεί ιδιαιτέρως και τη Θρησκεία, όπως αναφέρει ο Παύλος Σαντορίνης.

Όσον αφορά στη μορφή των εξωγήινων αυτών όντων, ο Παύλος Σαντορίνης τόνιζε πως οι αναφορές αυτοπτών μαρτύρων έκαναν λόγο για επιβάτες ιπτάμενων δίσκων, οι οποίοι είχαν ύψος 90-110 εκατοστών του μέτρου, με φαρδιές πλάτες, δύο χέρια, δύο πόδια και χαρακτηριστικό αλματώδες βάδισμα (αλματάκια). Το σχετικά μεγάλο κεφάλι τους προστατευόταν μέσα σ’ ένα μεταλλικό σκάφανδρο, προφανώς λόγω της ακαταλληλότητας του ατμοσφαιρικού αέρα για την αναπνοή τους. Καμιά εχθρική στάση δεν έδειξαν απέναντι στους ανθρώπους, που σε κάποιες περιστάσεις τα κυνήγησαν. Οι εξωγήινοι, μόλις γίνονταν αντιληπτοί, επιβιβάζονταν στο σκάφος τους, το οποίο ξεκινούσε αμέσως και απότομα, με επιτάχυνση, η οποία θα μπορούσε να ήταν θανατηφόρα ακόμη και για τους αστροναύτες μας.

Άραγε, τι συμπεράσματα εξάγονται από τις πληροφορίες, που αφορούν στις διαστάσεις των εξωγήινων όντων; Ο Καθηγητής Σαντορίνης εξήγησε:

Σχετικά με την προέλευση των εξωγήινων αυτών πλασμάτων, ο Καθηγητής Σαντορίνης δήλωσε τα εξής:

Από τις δεκάδες εμφανίσεις ανθρωποειδών όντων στη Γη, δεν αναφέρεται καμιά περίπτωση απευθείας επαφής τους με τους ανθρώπους. Ο Παύλος Σαντορίνης εκφράζει τη σκέψη ότι τα πλάσματα αυτά είναι τόσο ανώτερα πνευματικά, ώστε δεν τους είναι καθόλου αναγκαίο να έρχονται σε άμεση επαφή με τους ανθρώπους, όπως εμείς δεν προσπαθούμε να πιάσουμε συζήτηση μ’ ένα κουνούπι ή μια μύγα. Και συνεχίζει:

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», στις 22/03/1967…

Tags
Back to top button