Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πανέμορφη παραλία της Κρήτης με τους αμμόλοφους (εικόνες)

Εκπληκτικές παραλίες κοσμούν τη νότια πλευρά του νομού Ρεθύμνου και αναμφίβολα κερδίζουν τις εντυπώσεις όσων τις επισκέπτονται. Σε απόσταση περίπου 60 χιλιομέτρων από την πόλη του Ρεθύμνου, ο οικισμός και η παραλία του Αγίου Παύλου είναι μία από αυτές.

Για να φτάσει κανείς στην ακτή θα περάσει τους μεγάλους αμμόλοφους, που κάνουν το τοπίο ακόμα πιο εντυπωσιακό και ξεχωριστό. Πεντακάθαρα νερά, υπέροχος βυθός που προσκαλεί σε εξερεύνηση αλλά και θαλασσοσπηλιές συνθέτουν το ειδυλλιακό σκηνικό. Η απάνεμη παραλία είναι ιδανική για χαλάρωση και βουτιές αλλά και για να απολαύσει κανείς τις σαγηνευτικές εικόνες του ηλιοβασιλέματος.

Μεγάλα βράχια χωρίζουν την παραλία με τους αμμόλοφους από τη διπλανή οργανωμένη ακτή ενώ στα ανατολικά υπάρχουν πολλές μικρές παραλίες με βότσαλα και πέτρες.

Ο Άγιος Παύλος βρίσκεται στην άκρη του Ακρωτηρίου Μέλισσα και η παράξενη ομορφιά του είναι συναρπαστική. Όλη η περιοχή επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για τους επισκέπτες, όπως τους εντυπωσιακούς βράχους με τις πτυχώσεις στην Αποπλύστρα, δίπλα στον οικισμό του Αγίου Παύλου.

Tags
Back to top button