Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Η Ισπανία θα χορηγεί μία μόνο δόση εμβολίου στους κάτω των 55 ετών

Η Ισπανία θα χορηγήσει μία μόνο δόση εμβολίου στους κάτω των 55 ετών, που έχουν ήδη μολυνθεί από την Covid-19, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας της χώρας, στην τελευταία επικαιροποίηση της εθνικής στρατηγικής εμβολιασμών.

«Η διάρκεια της ανοσολογικής προστασίας από τον ιό, μετά τη φυσική μόλυνση, είναι άγνωστη, όμως έρευνες καταδεικνύουν πως η χορήγηση μίας μόνο δόσης σε αυτά τα άτομα ενισχύει την ανοσολογική προστασία», επισημαίνεται από τις ισπανικές αρχές.

Η Γαλλία ανακοίνωσε μια παρόμοια πολιτική νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ενώ στην Ιταλία οι πολιτικοί συζητούν εάν θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.

Έως και χθες, περίπου 2,2 εκατομμύρια άνθρωποι από τις ομάδες προτεραιότητας, όπως οι τρόφιμοι των οίκων ευγηρίας και το προσωπικό τους, οι πολίτες άνω των 80 ετών και οι υγειονομικοί της πρώτης γραμμής, έχουν ήδη λάβει μία δόση εμβολίου. Περί το 1,2 εκατομμύριο εξ αυτών έχει κάνει και τις δύο δόσεις.

Tags
Back to top button