Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Α.Τ.Ι.Α.

H υπόθεση του Αρμάντο Βαλντές, το 1977…

Τον Μάιο του 1977 δημοσιεύθηκε η περίπτωση ενός Δεκανέα του Στρατού της Χιλής, ο οποίος ισχυριζόταν ότι στις 25 Απριλίου εκείνου του έτους είχε πέσει θύμα απαγωγής από ένα μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο κοντά στην περιοχή Πούτρε, 2.200 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Σαντιάγο, κοντά στα σύνορα με τη Βολιβία.Ο Δεκανέας Αρμάντο Βαλντές, όπως ονομαζόταν, ανέφερε ότι η περίπολος που αποτελούνταν από έξι στρατιώτες και της οποίας ηγούνταν εκείνη την ημέρα, είδαν σε μια απόσταση 500 μέτρων μια έντονη λάμψη. Ο Βαλντές απομακρύνθηκε αμέσως από τους άνδρες του και κατευθύνθηκε προς το φως. Χάθηκε, όμως, για μερικά λεπτά, μέχρι που εξαφανίστηκε και το μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο.Ένα τέταρτο αργότερα, εμφανίστηκε ξαφνικά κοντά στους άνδρες του και πρόλαβε να φωνάξει: “Παιδιά!”, πριν πέσει αναίσθητος. Τα γένια του Δεκανέα είχαν μεγαλώσει σαν να είχαν περάσει πολλές ημέρες και η έκφραση του προσώπου του φανέρωνε τεράστια έκπληξη, σαν να του είχε συμβεί κάτι το απίστευτο και ακατανόητο. Όταν ξαναβρήκε τις αισθήσεις του, λίγα λεπτά αργότερα, ο Βαλντές δε μπορούσε να θυμηθεί τι του συνέβη, αντιλήφθηκε όμως ότι το ρολόι του είχε πάει μπροστά 15 λεπτά και ότι η χρονολογία έδειχνε 30 Απριλίου.Οι στρατιωτικές αρχές της πόλης Αρίκα, όπου μεταφέρθηκε αμέσως ο Βαλντές, δε διέψευσαν ούτε επιβεβαίωσαν το επεισόδιο. Οι τοπικές εφημερίδες, όμως, δημοσίευσαν την είδηση, βασιζόμενες σε πληροφορίες “αξιόπιστων πηγών“.Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 19/05/1977…
Tags
Back to top button