Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Η Φ.Γεννηματά κάλεσε τον πρωθυπουργό να απορρίψει το προσχέδιο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την Τουρκία

H πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά μέσα από δηλώσεις της κάλεσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να αρνηθεί το προσχέδιο Συμπερασμάτων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την Τουρκία.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής σημείωσε ότι το σχέδιο συμπερασμάτων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου δεν προβλέπει και πάλι κυρώσεις κατά της Τουρκίας, ότι βρίσκεται ακόμη πιο πίσω από τις χαλαρές αποφάσεις του Οκτωβρίου ενώ οδηγεί σε νέα αναβολή κάθε ουσιαστικής συζήτησης για τον Μάρτιο, και τόνισε:

«Αυτή η τακτική δίνει ουσιαστικά άφεση στην τουρκική επιθετικότητα και αποθρασύνει την Τουρκία. Μπορεί να εξυπηρετεί τα συμφέροντα κάποιων χωρών, πλήττει όμως ζωτικά συμφέροντα της Ελλάδας και της Κύπρου. Η Ελλάδα πρέπει να απορρίψει ασυζητητί το συγκεκριμένο σχέδιο».

Στο πλαίσιο αυτό, η κ. Γεννηματά ζήτησε από τον κ. Μητσοτάκη να απαιτήσει ουσιαστικές κυρώσεις και εμπάργκο όπλων, που θα αναγκάσουν την Τουρκία να σεβαστεί το διεθνές δίκαιο και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.

«Τέλος στην υποχωρητικότητα, είναι ώρα για αποφασιστική στάση», υπογράμμισε.

Tags
Back to top button