Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Α.Τ.Ι.Α.

Η φερόμενη επιστολή από εξωγήινο ον, το 1967…

Τον Φεβρουάριο του 1967, ο κοσμοβιολόγος Ααρών Αμάθ έλαβε από κάποιον, ονόματι Καν Λάου Τσου Κα, φερόμενο ως κάτοικο ενός μακρινού πλανήτη, κειμένου σε απόσταση 16 χιλιάδων ετών φωτός από τη Γη, μια επιστολή.

Στην επιστολή αυτή, το υποτιθέμενο εξωγήινο ον ανέφερε ότι είχε πραγματοποιήσει επισκέψεις στον πλανήτη μας, επιβαίνοντας σε ένα εξελιγμένο πτητικό μηχάνημα, από αυτά που συνηθίζουμε να ονομάζουμε «ιπτάμενους δίσκους».

Επίσης, υποστήριζε ότι ο πλανήτης, από τον οποίο εκείνος προερχόταν, ονομαζόταν «Ιλλιούς», που στη γλώσσα τους σήμαινε «Καταπράσινος». Ισχυριζόταν ακόμη ότι η φυλή του επισκεπτόταν τη Γη μας για περισσότερα από 700.000 χιλιάδες χρόνια.

Οι επισκέψεις τους ήταν στα πλαίσια μιας ειρηνικής αποστολής, διότι κάποιοι από αυτούς ζούσαν μεταξύ των ανθρώπων και λάμβαναν γνώση των διαφορών τους, ώστε να αποτραπούν ενδεχόμενοι πόλεμοι, ειδικά σε γενικευμένη πυρηνική σύρραξη, η οποία θα είχε ως αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή του Σύμπαντος, όπως διατράνωνε.

Ο φερόμενος ως Καν Λάου Τσου Κα αποκάλυπτε στην επιστολή του ότι όντα, τα οποία κατοικούσαν σε άλλον πλανήτη, σε απόσταση 1.000 ετών φωτός από τη Γη, την είχαν ήδη επισκεφτεί πριν από 20 εκατομμύρια χρόνια και ότι οι συχνές επισκέψεις τους είχαν διακοπεί περίπου στις αρχές της Νεολιθικής Περιόδου.

Άλλωστε, ο συντάκτης της μεξικανικής εφημερίδας «Ovaciones», ο οποίος είχε πάρει τη συνέντευξη από τον κοσμοβιολόγο Ααρών Αμάθ, είχε δει την περίεργη επιστολή με τα μάτια του και σκόπευε να τη δημοσιεύσει. Επιπλέον, θεωρούσε αδύνατον να έχει γραφτεί από κάποιον κάτοικο του δικού μας πλανήτη, με σκοπό την εξαπάτηση ή τον εντυπωσιασμό.

Τέλος, ο Ααρών Αμάθ υποστήριζε ότι ο Καν Λάου Τσου Κα ήταν πιλότος ιπτάμενου δίσκου και ότι παρόμοια μηνύματα είχαν καταφτάσει και σε άλλους γήινους εκείνη την περίοδο από πλάσματα μακρινών πλανητών.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», στις 19/02/1967…

Tags
Back to top button