Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Η επιδημιολόγος Α.Λινού ζήτησε «Να κλείσουν άμεσα οι εσωτερικοί χώροι στην εστίαση» και «Κάψουλες στα σπίτια»!

H καθηγήτρια Επιδημιολογίας Αθηνά Λινού σε μια απίστευτη πρότασή της, ζήτησε «το άμεσο κλείσιμο των κλειστών χώρων στην εστίαση, λόγω της αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα μας» (των οποίων το 98% είναι ασυμπτωματικοί)! και της δημιουργία «καψουλών δύο οικογενειών σε κάθε σπίτι»! 

Οταν η θνητότητα των κρουσμάτων είναι πραγματικά ασήμαντη στην Ελλάδα: Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 96.2% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών.

Η αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού από μόνης της, δεν λέει τίποτα. Τα 1.547 κρούσματα μόλις σε ένα 24ωρο και τα όποια ακόμα κρούσματα, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ και όλων των επίσημων φορέων, δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα με την αύξηση της θνητότητας (δείτε για να αντιληφθείτε το ακριβώς συμβαίνει).

Το ότι θα κλείσουν δεκάδες χιλιάδες καταστήματα εστίασης με την πρόταση της Λινού, γιατί σαφώς δεν μπορούν να μεταφερθούν όλοι έξω, δεν λέει τίποτα; Πώς θα ζήσουν οι οικογένειές τους;

Το ότι 100.000 άνθρωποι έχουν πεθάνει στην Ελλάδα από διάφορες αιτίες το τελευταίο δεκάμηνο, δεν συγκλονίζει την επιδημιολόγο, αλλά την συγκλονίζουν οι 600, άρρωστοι υπέργηροι στην συντριπτική τους πλειοψηφία, που έχουν αποβιώσει με κορωνοϊό;

Η ίδια μίλησε για την «ανάγκη δημιουργίας κάψουλας (!) εντός των σπιτιών εντός των σπιτιών ανά δύο οικογένειες». Ακόμη αναφέρθηκε στην ανάγκη για τηλεργασία στο 90% των εργαζομένων.

«Mπορεί να δούμε έως και 2.500 κρούσματα. Αυτό θα γίνει εάν η κυβέρνηση δεν εντατικοποιήσει τα μέτρα προστασίας και εάν οι πολίτες δεν τα εφαρμόσουν», ανέφερε η κυρία Λινού. Παράλληλα, όπως τόνισε, τα νέα μέτρα που ελήφθησαν πριν λίγες μέρες έπρεπε να είχαν επιβληθεί πριν ένα μήνα.

Δηλαδή προτείνει για μία ασυμπτωματική σε ποσοστό 98-99%, ασθένεια και με παγκόσμιο ποσοστό θανάτων 4% όσων νοσηλεύονται, οι οποίοι είναι άρρωστοι και υπέργηροι, να γίνουν οι άνθρωποι μεταξοσκώληκες μέσα σε «κάψουλες» με μηδενική κοινωνικοποίηση;

Και γιατί να μην μπουν σε κάψουλες οι άρρωστοι υπέργηροι που αποτελούν (ΜΕ και όχι ΑΠΟ) κορωνοϊό στην χώρα και πρέπει να μπει όλος ο πληθυσμός;

Tags
Back to top button