Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Η EODH παρουσίασε τον «Οπλίτη» σε ΓΕΣ, 1η Στρατιά, Γ’ ΣΣ και ΙΙ Μ/Κ ΜΠ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, στις 16 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΕΠΧΟΥ ΠΡΟΚΟΠΙΔΗ ΘΩΜΑ» (Άσσηρος), παρουσίαση-επίδειξη σε επιτελείς και προσωπικό του ΓΕΣ, της 1ης Στρατιάς, του Γ’ ΣΣ και της ΙΙ Μ/Κ ΜΠ, από τους εκπροσώπους της εταιρείας EODH, κ. Γραμματικό Αθανάσιο, κ. Μίτση Ανδρέα και κ. Μίτση Ιωάννη, με θέμα τις ειδικοποιημένες εκδόσεις του οχήματος «Οπλίτης» (4 x 4).

Το όχημα χαρακτηρίζεται από την ευκολία προσαρμογής της σχεδίασης σε κάθε είδους αποστολή, μέσω της ταχείας εναλλαγής της καμπίνας του, και τη δυνατότητα συντήρησης και επισκευής σε συνθήκες πεδίου, σύμφωνα με το

Δηλαδή μιλάμε για ένα όχημα ικανό να δημιουργήσει μια οικογένεια οχημάτων, που συνολικά θα καλύψουν πολλές και διαφορετικές ανάγκες όπως όχημα διοίκησης, Κέντρο Διεύθυνσης Πυρός μονάδων Πυροβολικού, φορέας διαφόρων οπλικών συστημάτων, παρατήρησης πυροβολικού, ηλεκτρονικού πολέμου, μεταφοράς τραυματιών, περιπολίας και αστυνόμευσης, επιτήρησης συνόρων, πυρόσβεσης.

Tags
Back to top button