Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Η Ε.Καϊλή υπέρ Κ.Κυρανάκη: «Στοχοποιούμε κάποιον που τοποθετήθηκε υπέρ των Ελλήνων» (φώτο)

Η Ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ τοποθετήθηκε υπέρ του Κωνσταντίνου Κυρανάκη, αναφορικά με την δήλωση ότι το επίδομα των 2.000 ευρώ που έχει εξαγγείλει η ΝΔ θα πάει αποκλειστικά στα Ελληνόπουλα.

«Πάντως είναι ανεύθυνο να ρίχνουμε νερό στο μύλο της ακροδεξιάς, στοχοποιώντας κάθε πολιτικό που τοποθετείται υπέρ των Ελλήνων πολιτών & την ενίσχυση της οικογένειας με πολιτικές αντιμετώπισης του δημογραφικού. Ασφαλώς όταν & εφόσον δεν αποκλείονται οι νόμιμα διαμένοντες στην Ελλάδα», έγραψε χαρακτηριστικά η Εύα Καϊλή.


 

Tags
Back to top button