Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Η Αίγυπτος αναβιώνει το μονοπάτι της Αγίας Οικογένειας

Σύμφωνα με το φιλόδοξο πρόγραμμα της αιγυπτιακής κυβέρνησης, αναμένεται να δημιουργηθούν εγκαταστάσεις εξυπηρέτησης και δρόμοι που θα ενώσουν τον θρησκευτικό, αρχαιολογικό και ιστορικό τουρισμό στις περιοχές από όπου πέρασε η Αγία Οικογένεια.

Ο υπουργός Τοπικής Ανάπτυξης Μαχμούντ Σααράουι έχει δηλώσει ότι το όλο έργο θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στο 2020 και σε αυτό θα συμβάλλουν τα κυβερνεία – περιφέρειες του Σινά, του Καΐρου, της Μπεχέιρα, της Σαρκέια, του Κάφρ Ελ-Σέιχ, της Μίνιας, του Ασσιούτ και της Γκαρμπέια, αναβαθμίζοντας την παρουσία όλων των θρησκευτικών μνημείων τους.

Όπως είναι γνωστό από μελέτες, 25 χώροι στην Αίγυπτο σχετίζονται με το πέρασμα της Αγίας Οικογένειας, ενώ σε τουλάχιστον 700 αποσπάσματα της Βίβλου αναγράφεται η λέξη «Αίγυπτος».

Το αιγυπτιακό κράτος αποδίδει μεγάλη σημασία στο σχέδιο αυτό που έχει ως στόχο του να ενεργοποιήσει τον θρησκευτικό τουρισμό, να υποστηρίξει την αιγυπτιακή οικονομία, να προσφέρει ευκαιρίες απασχόλησης και να αναπτύξει την υποδομή των περιοχών αυτών, γράφει ο αιγυπτιακός Τύπος.

Tags
Back to top button