Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Γρηγόρης Ψαριανός στο Twitter: «Η Ελλάδα των ναρκωτικών και των μαϊμού επιδομάτων»

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε, αποκαλώντας την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου «γκομενάκι» και την ηθοποιό Σμαράγδα Καρύδη «σκουπίδι», ο Γρηγόρης Ψαριανός ξαναχτύπησε με αναρτήσεις του στο Twitter, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θεωρεί τους Τσιγγάνους αλλοδαπούς.

Αφορμή ήταν η παρουσία Τσιγγάνων  στην προεκλογική ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρας στη Λαμία.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός σχολίασε σε σχετική ανάρτησή του περί: «μισθοφόρων αλλοδαπών», ενώ έκανε retweet ανάρτησης, όπου υπήρχε το ειρωνικό σχόλιο: «Η Ελλάδα των πολλών».

Μετά από λίγο ο κ. Ψαριανός κοινοποίησε ένα ακόμη tweet του ίδιου λογαριασμού με σχόλιο που συνέδεε τους Τσιγγάνους με την εγκληματικότητα:

«Η Ελλάδα των ναρκωτικών, των μαϊμού επιδομάτων, της παιδικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης, του παρεμπορίου, των ληστειών, της παρανομίας, της βρώμας και της δυσωδίας, η Ελλάδα που οραματίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ και προφανώς δεν είμαστε μέρος του σχεδίου. Όσοι τους ψηφίσετε, θα έχετε ευθύνη για αυτό».

Tags
Back to top button