Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Γρ. Ψαριανός: «Αν δεν είχε γίνει η παρέμβαση με το PSI επί Παπαδήμου θα τρώγαμε σκουπίδια»

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός τόνισε ότι «από τα περί αποθεματικών των Ταμείων και άλλα, που λένε για την υπόθεση PSI διάφορα «ρετάλια», δεν ισχύει τίποτα».

«Αν δεν είχε γίνει τότε αυτή η παρέμβαση με το PSI επί κυβερνήσεως του “χουντικού”, “δοτού” πρωθυπουργού Παπαδήμου, η χώρα θα έτρωγε σκουπίδια ήδη, εδώ και καιρό. Θα είχε βυθιστεί. Θα ήταν Σομαλία. Θα είχαμε ανοιχτούς και κλειστούς εμφύλιους σε κάθε γειτονιά. Θα ήταν Καράκας, θα είχε διαλυθεί», συμπλήρωσε.

«Και αυτόν τον άνθρωπο, θέλησαν να τον σκοτώσουν στέλνοντάς του έναν φάκελο που του έσκασε μέσα στο αυτοκίνητο. Και κάτι ηλίθιοι, κάτι τύποι που κάνουν τους επαναστάτες αλλά και κάποιοι "καλλιτέχνες", γράφουν με τα χεράκια τους στα Facebook: καλά του κάνανε. Eίναι ντροπή», είπε ο βουλευτής του Ποταμιού.

«Και βέβαια, θα πρέπει να θυμίσουμε ότι ο Παπαδήμος αρνήθηκε να παραχωρήσει δημόσια περιουσία, κάτι που ο Τσίπρας υπέγραψε για 99 χρόνια, όπως επίσης ότι ο Παπαδήμος αρνήθηκε τη συγκρότηση υπερταμείου υπό τον έλεγχο των ξένων, πράγμα που ο Τσίπρας υπέγραψε μέσα σ’ ένα απόγευμα», υπογράμμισε ο Γ. Ψαριανός.

Τέλος, κατέληξε ότι «όσον δε αφορά το ζήτημα του χρέους, πρόκειται για το τελευταίο προπύργιο του γνωστού παραμυθατζή. Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι το χρέος και τα παραμύθια του κάθε Τσίπρα. Το πρόβλημα αυτής της χώρας είναι ότι συνεχώς παράγει χρέος».

Tags
Back to top button