Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Γ.Νετανιάχου για Τουρκία: «Παίζουν το τελευταίο τους παιχνίδι στην Γάζα» - Νέο μπαράζ ρουκετών από τη Χαμάς (βίντεο)

Απάντηση έδωσε  στην Τουρκία ο γιός του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου ο Yair Netanyahu, ο οποίος είναι γνωστός και άλλες φορές για τις σκληρές δηλώσεις του κατά της Τουρκίας.

Μετά τις διαδηλώσεις κατά του Ισραήλ στην Άγκυρα και τις δηλώσεις Τούρκων απόστρατων  καλώντας για τη δημιουργία ενός «ισλαμικού ΝΑΤΟ» που θα φέρει στρατιωτικές δυνάμεις των μουσουλμανικών χωρών να αναπτυχθούν στην Παλαιστίνη αλλά και την πρόταση  Ερντογάν σε Πούτιν να σταλεί «κοινή στρατιωτική δύναμη προστασίας των Παλαιστινίων στην Γάζα» (βέβαια εδώ διαφοροποιείται από το ισλαμικό ΝΑΤΟ), ο γιoς του ισραηλινού πρωθυπουργού  απάντησε στους Άραβες που θεωρούν την  Τουρκία σύμμαχο λέγοντας:

«Άραβες, η Τουρκία δεν είναι φίλος σας. Παίζουν το τελευταίο τους παιχνίδι», ανέφερε σε απατώντας σε ένα άλλο  twit Τούρκου χρήστη  όπου εμφανίζεται η οθωμανική αυτοκρατορία και τα εδάφη που κατείχε, με τις λέξεις: «Σίγουρα ερχόμαστε»

Παράλληλα ο  Yair Netanyahu αναφέρει σε άλλο twit  ότι το πρόβλημα είναι ότι οι Ισραηλινοί διοικητές διστάζουν να απαντήσουν με πυρά κατά των Παλαιστινίων επειδή φοβούνται ότι την επόμενη ημέρα θα συρθούν στα ισραηλινά δικαστήρια κατηγορούμενοι για εγκλήματα κατά αμάχων, καλώντας ταυτόχρονα να μπει ο Στρστός στις ισραηλινές πόλεις για να προστατέψει τους Ισραηλινούς.

Στο μεταξύ η Χαμάς ξεκίνησε στις 21:00 τη νέα της πυραυλική επίθεση όπως την είχε προαναγγείλει  μέσω αναρτήσεων στο διαδίκτυο. Η επίθεση είναι πάντως μικρότερης έκτασης από την χθεσινή κατά την οποία ερρίφθησαν  στο Τελ Αβίβ μόνο, πάνω από 400 ρουκέτες.

απόψε το βράδυ οι σειρήνες ήχησαν και πάλι στο κεντρικό Ισραήλ, καθώς ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωνε μέσω twitter ότι ξεκίνησε μία νέα πυραυλική επίθεση από την Χαμάς.

Ήδη, όπως μετέδωσε η Τζερούσαλεμ Ποστ, ένα παιδί 6 ετών σκοτώθηκε από πύραυλο της Χαμάς.

Tags
Back to top button