Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Γλυκά Νερά: Ο 34χρονος πιλότος έπνιξε την 20χρονη Καρολάιν δίπλα στη φωτογραφία του γάμου τους

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη Καρολάιν.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, αφού έπαιζε θέατρο για 37 ολόκληρες ημέρες, υποστηρίζοντας ότι ληστές είχαν εισβάλει σπίτι τους, σκοτώνοντας την 20χρονη Καρολάιν, ομολόγησε πως ήταν τελικά αυτός που στέρησε από την 11 μηνών κόρη τους τη νεαρή μητέρα.

Πέντε μήνες μετά τη στυγερή δολοφονία, η υπόθεση δεν έχει ακόμα κλείσει, καθώς οι Αρχές προσπαθούν να αποδείξουν αν ο 34χρονος πιλότος είχε προσχεδιάσει το έγκλημα. Κάτι, το οποίο ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά.

Και ενώ ο καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν παραμένει στις φυλακές Κορυδαλλού, νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια, συγκλονίζοντας την κοινή γνώμη.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν φωτογραφίες από το εσωτερικό της μεζονέτας και συγκεκριμένα από τη σοφίτα όπου η άτυχη κοπέλα κοιμόταν μαζί με την κορούλα της, λίγο πριν χάσει τη ζωή της.

Σύμφωνα μάλιστα με τις εικόνες, ο 33χρονος πιλότος έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια, όπως ομολόγησε, τη νεαρή μητέρα δίπλα από τη φωτογραφία του γάμου τους.

Η κορνίζα ήταν κρεμασμένη στον τοίχο της κρεβατοκάμαρας του ζευγαριού, θυμίζοντας τις άλλοτε ευτυχισμένες στιγμές του και τον παραμυθένιο γάμο στην Πορτογαλία, όπου αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος. Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως αυτόν θα τον έφερνε στο κατώφλι του σπιτιού τους ο ίδιος ο πιλότος.

Σημειώνεται ότι μετά τη συζυγοκτονία, η σήμανση κατέβασε τη φωτογραφία, στο πλαίσιο της έρευνας για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Στην κρεβατοκάμαρα παρέμενε η κούνια της μικρής Λυδίας, δίπλα από το κρεβάτι όπου δολοφονήθηκε η μητέρα της, ενώ οι τοίχοι της σοφίτας ήταν γεμάτοι με τα μαύρα σημάδια της σήμανσης, η οποία προσπάθησε να συλλέξει γενετικό υλικό και αποτυπώματα που θα οδηγούσε στον δράστη.

Παράλληλα, στις εικόνες φαίνεται και η σκάλα, όπου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κρέμασε τον σκύλο τους, προκειμένου να κάνει στήσει το σκηνικό της ληστείας και να κάνει πιο πιστευτούς τους ισχυρισμούς του περί αδίστακτων εισβολέων.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι ο συζυγοκτόνος φέρεται να έχει νοικιάσει το σπίτι των Γλυκών Νερών σε Άραβα, αφού πρώτα εταιρεία ανέλαβε να το αδειάσει και να το ανακαινίσει.
 

Tags
Back to top button