Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γκύζη: Με άνοια και κατάκοιτη η 67χρονη που μαχαίρωσε ο σύζυγός της - Τι λένε οι γείτονες

Να δώσει τέλος στη ζωή της συζύγου του, που είναι κατάκοιτη και πάσχει από άνοια, επιχείρησε ο 74χρονος στου Γκύζη που έπεσε στο κενό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ζευγάρι υπήρχαν περιστατικά με ένταση και φωνές, όπως και ότι η 67χρονη γυναίκα ήταν συνεχώς μέσα στο σπίτι. Ο άνδρας έλεγε πάντως σε συγγενικό του πρόσωπο ότι η κατάσταση ήταν κουραστική.

Το ζευγάρι, και οι δύο Έλληνες, διέμεναν σε ημιυπόγειο στην οδό Λοκρίδος 37 στου Γκύζη.

Δείτε μαρτυρίες από γείτονες του ζευγαριού:

 

Μιλώντας σε δημοσιογράφους η θεία του δράστη είπε ότι η 67χρονη ήταν κατάκοιτη. Πρόσθεσε ότι το ζευγάρι δεν τσακωνόταν ούτε είχε κληθεί ποτέ η αστυνομία στην κατοικία τους.

Σε ερώτημα για το τι της έλεγε ο 74χρονος, η θεία του άνδρα είπε ότι «ήταν κουραστικό».

Δείτε τι δήλωσε η θεία του δράστη:

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι είχε κάποια διαφωνία το μεσημέρι της Κυριακής (28/12) και ο 74χρονος τραυμάτισε τη σύζυγό του με μαχαίρι στον λαιμό.

Αμέσως μετά, ο δράστης φέρεται να ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας και να επιχείρησε να περάσει σε διπλανό κτίριο με πρόθεσή του να αυτοκτονήσει. Στην προσπάθειά του έπεσε τελικά στο κενό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που διαπίστωσαν τον θάνατό του. Η αστυνομία τον εντόπισε νεκρό στο οδόστρωμα μπροστά από την κατοικία. Κοντά στον δράστη βρέθηκε και το μαχαίρι που χρησιμοποίησε.

Πάνω στον άνδρα βρέθηκε σημείωμα για συγγενικό του πρόσωπο, πιθανόν για τον γιο του, στο οποίο έγραφε ότι «δεν άντεχα άλλο αυτή την κατάσταση».

Η γυναίκα διακομίστηκε εν ζωή και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

 

Tags
Back to top button