Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Γυναίκα ενημερώθηκε με μήνυμα ότι είναι αρνητική στον κορωνοϊό - Δεν έκανε ποτέ τεστ (φώτο)

Μία 50χρονη έλαβε ένα SMS που ανέφερε ότι τα αποτελέσματα για το τεστ κορωνοϊού της ήταν αρνητικό, όμως το θέμα είναι ότι δεν έκανε ποτέ τεστ.

“Είμαι αρνητική στον Κορονοϊό! Και για να σας πω την αλήθεια ούτε εγώ ήξερα ότι έκανα τεστ, χαμπάρι δεν πήρα. Τώρα που με βρήκανε, πως με «σκανάρανε» απορώ. Εγώ στο χωράφι ήμουν και τάιζα τα σκυλιά εκείνη την ώρα. Αλλά απ’ ότι φαίνεται τα τεστ έχουν περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο. Δεν χρειάζεται η φυσική σου παρουσία. Γίνονται εξ αποστάσεως. Κάτι σαν αερο – φωτογραφία ας πούμε. Ευτυχώς και ο ΕΟΔΥ! Να είναι καλά οι άνθρωποι και μου έκαναν το τεστ και μου έστειλαν μήνυμα για να ησυχάσω…”, έγραψε στο Facebook..

To επίμαχο SMS με τα αποτελέσματα του τεστ του κορονοϊού που δεν έκανε ποτέ ανέφερε: “Υποβληθήκατε σε ΤΕΣΤ ανίχνευσης αντιγόνου του ιού Sars – Cov 2 από κλιμάκια του ΕΟΔΥ στις 16:23 σήμερα και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό”…

Την αντίδρασή της στο μήνυμα του ΕΟΔΥ περιγράφει η 50χρονη γυναίκα:

“Ποτέ δεν πήγα να κάνω test για τον κορoνοϊό, ούτε είχα συμπτώματα. Ήμουν όλη ημέρα σπίτι μου και τάιζα τα σκυλιά μου την ώρα που φαίνεται ότι έκανα το τεστ. Όταν έλαβα το sms το θεώρησα αστείο και το ανέβασα με χιουμοριστική διάθεση. Προφανώς έγινε κάποιο λάθος με το τηλέφωνο”, λέει.

Μάλιστα κάποιοι την κατηγόρησαν για διασπορά ψευδών ειδήσεων με την 50χρονη να επιμένει ότι το τεστ είναι αληθινό.

-Αν κάνετε πλάκα να γνωρίζετε ότι υπάρχουν νομικές συνέπειες για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Προσέξτε μην βρεθείτε μπλεγμένη

-Δεν κάνω πλάκα. Το μήνυμα ήρθε το έχω φωτογραφίσει και ανεβάσει. Απλά έγραψα ένα χιουμοριστικό κειμενάκι και ο καθένας το εκλαμβάνει όπως τον βολεύει.

Από την πλευρά του ο ΕΟΔΥ, ζητά, προκειμένου να ελεγχθεί η αναφορά της κυρίας να υπάρξει επίσημη έγγραφη καταγγελία στον Οργανισμό.

Tags
Back to top button