Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναίκα «αράχνη» με 3 παράλληλους γάμους με διαφορετικά στοιχεία σε Βόλο, Ελασσόνα και Αθήνα – «Έγδυσε» του γαμπρούς!

Μια απίστευτη υπόθεση με πρωταγωνίστρια μια 46χρονη από την πρώην Σοβιετική Ένωση που φέρεται να μπλέκει στα δίχτυα της επιχειρηματίες, να τους απομυζά και κατόπιν… να εξαφανίζεται.


Μια απίστευτη υπόθεση με πρωταγωνίστρια μια γυναίκα «αράχνη» φέρνει στο φως ρεπορτάζ του taxydromos.gr. Όπως αποκαλύπτει το σχετικό δημοσίευμα, όσα αποκαλύπτουν οι έρευνες για την ταυτότητα της 46χρονης γυναίκας από την πρώην Σοβιετική Ενωση προκαλούν σοκ.

Σύμφωνα με την αρθρογράφο, η μυστηριώδης γυναίκα, που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με Βολιώτη επιχειρηματία στα σκαλοπάτια δημαρχείου και μετά από δύο χρόνια εξαφανίστηκε, έχει τελέσει τουλάχιστον τρεις πολιτικούς γάμους στην Ελλάδα, όλους με διαφορετικά στοιχεία! Όπως αναφέρεται μάλιστα, τα παραπάνω είναι στοιχεία που προκύπτουν από έρευνα διάρκειας μόλις μερικών ημερών, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να προκύψουν και νεότερα αποτελέσματα.

«Η γυναίκα – αράχνη φαίνεται να έχει σήμερα ενεργούς και τους τρεις γάμους στην Ελλάδα, τους οποίους έκανε μέσα σε έξι χρόνια, προσκομίζοντας κάθε φορά πλαστά στοιχεία ταυτότητας. Οι άλλοι γάμοι πραγματοποιήθηκαν στην Ελασσόνα και την Αθήνα, με διαφορά, ο ένας από τον άλλο, δύο ετών», εξηγεί το άρθρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ταχυδρόμου», η αλλοδαπή φέρεται να απομυζά οικονομικά επαγγελματίες με οικονομική επιφάνεια, τάζοντας αιώνια πίστη και αγάπη. Όταν όμως διαπιστώνει ότι οι πόροι στερεύουν, τότε σβήνει όλα της τα ίχνη και γίνεται καπνός.


Αναφορικά με τον Βολιώτη επιχειρηματία, που φέρεται να μπλέχτηκε στα δίχτυα της γυναίκας «αράχνης», το δημοσίευμα αναφέρει ότι η 46χρονη φρόντισε να αποσπάσει χρηματικά ποσά δεκάδων χιλιάδων ευρώ με διάφορα προσχήματα, όπως ότι η οικογένειά της χρειαζόταν χρήματα και ότι ο αδερφός είχε προβλήματα υγείας και έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργείο.

«Από τον Βόλο έφυγε πριν μερικά χρόνια αφήνοντας πίσω της αναπάντητα ερωτήματα. Τίποτα από τις ενέργειες και τις κινήσεις της το προηγούμενο διάστημα δεν προϊδέαζε για το παραμικρό. Όμως έκανε το λάθος και επέστρεψε, με αποτέλεσμα να κινήσει υποψίες για τους λόγους της επανεμφάνισής της και τα κίνητρα που είχε και όπως διαπιστώνεται όχι άδικα. Η κινητοποίηση ατόμων του ευρύτερου περιβάλλοντος του επιχειρηματία είχε αποτελέσματα. Το κουβάρι με τα ακατανόητα στοιχεία της συμπεριφοράς της γυναίκας – αράχνης άρχισε να ξετυλίγεται, φέρνοντας στο φως συγκλονιστικά στοιχεία», σύμφωνα πάντα με την αρθρογράφο.

Το δημοσίευμα αποκαλύπτει μάλιστα και τον τρόπο με τον οποίο άλλαζε τα στοιχεία της η 46χρονη: «Διαπιστώθηκε ότι ταξίδευε ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην πατρίδα της για να αλλάζει τα στοιχεία της ταυτότητάς της και να προμηθεύεται πλαστά διαβατήρια. Έτσι πέτυχε να τελέσει τους εικονικούς γάμους και μέσα σε έξι χρόνια να έχει οικονομικό όφελος δεκάδων χιλιάδων ευρώ, παρά την οικονομική κρίση. Μάλιστα υπό εξέταση είναι αν βρίσκεται και νόμιμα στη χώρα, καθώς φαίνεται ότι η άδεια παραμονής της έχει λήξει ήδη από τον περασμένο Ιούνιο, από τη στιγμή που και οι τρεις, τουλάχιστον, πολιτικοί γάμοι που έχει τελέσει είναι εικονικοί».

Tags
Back to top button